©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Mnogo uzbuđenja, još više slavlja

Vreme čitanja: 3min | čet. 10.02.22. | 23:42

Pogledajte ko vam je doneo novac 10. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - SASUOLO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Torino grmi: Vlahović Dušan! Druga utakmica za Staru damu i drugi gol! Gol vredan plasmana u polufnale Kupa Italije. 

Opširnije OVDE

VULVERHEMPTON - ARSENAL (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 0:1

Posle nešto mirnijeg starta utakmice, brazilski štoper Gabrijel je Arsenalu doneo vođstvo u 24. minutu posle kornera i gužve pred golom domaćih. Pritiskao je Vulverhempton kako je meč odmicao, imao i igrača više poslednjih dvadesetak minuta, ali uzalud.

Opširnije OVDE

MAKABI - CSKA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 84:75

Izraelci su u poslednjih pet minuta pustili gas, usporili, što su Armejci iskoristili da makar malo operu obraz. I na početku i u sredini poslednje četvrtine Makabi je imao 18 poena prednosti, dok je u trećoj išao i do 20, u jednom momentu i do 21 poena razlike.

Opširnije OVDE

LIVERPUL - LESTER (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Liverpul je bio mnogo bolji rival od Lestera večeras. Dominirali su Redsi, stvarali šanse, jurili drugi gol ceo meč i zaslužili da mnogo ranije reše pitanje pobednika i da ubedljivije slave.

Opširnije OVDE

BILBAO - VALENSIJA (tip GG, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Nije uspeo Atletik Bilbao da sačuva prednost stečenu pogotkom Raula Garsije u 37. minutu, pošto je Ugo Duro u 65. poravnao na 1:1. Ispostavilo se i konačnih u prvom meču polufinala španskog kupa.

Opširnije OVDE

SC DERBI - M. MOZZART (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 83:62

Ako se za predstojeći okršaj s Budućnošću može reći da Beograđani baš i ne mogu mnogo toga da očekuju, u ovom protiv Studentskog grada i te kako se očekivalo mnogo više od momaka Vladimira Jovanovića.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

OLIMPIJAKOS - EFES (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 75:75 (87:85 posle produžetka)

Posle pet minuta produžetka Olimpijakos je odbranio svoj teren.Turci su na startu poslednje četvrtine došli do četiri poena prednosti (65:61), ali su ih nekako prelako prosuli u vrlo tvrdoj utakmici.

Opširnije OVDE

J. KOREJA - SRBIJA (tip H2 +17,5, kvota 1,85) - rezultat 62:65

Novi tim Marine Maljković je pred beogradskom publikom dobio prelaznu ocenu na prvom ispitu i prilično se približio overavanju vize za planetarni šampionat u Australiji. 

Opširnije OVDE

VULVERHEMPTON - ARSENAL (tip 1, kvota 3,60) - rezultat 0:1

Na trijumflnli put se vratio Arsenal koji je uz mnogo sreće uspeo da odbrani minimalno vođstvo na gostovanju Vulverhemptonu. Čak su Vulvsi bili i bolja ekipa, ali Arsenalu treba odati priznanje što je pobedu sačuvao igrajući 20 i kusur minuta sa igračem manje. 

Opširnije OVDE

BILBAO - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Revanš je 2. marta na Mestalji, tako da će Bilbao imati priliku za popravni, ali kako su izabranici Hosea Bordalasa odigrali ove večeri, čeka ih pakleno težak zadatak da se domognu trećeg uzastopnog finala Kupa kralja.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara