Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Predsednik ATP-a daje nadu Đokoviću: Čujemo dobre vesti, vidi se svetlo na kraju tunela

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.02.22. | 19:15

„Želimo Novaka srećnog, zadovoljnog i da ga gledamo na turnirima“, rekao Gaudenci

Svaki novi veći teniski turnir koji se bliži lansira novo pitanje: da li će Novak Đoković moći da igra?

Navodno srpski as iako je prijavljen za Indijan Vels, neće moći tamo da igra, jer se od stranaca traži da budu vakcinisani. Ali, mogao bi da zaigra u Monte Karlu, jer do aprila dok dođe na red, deluje da bi Francuska mogla da popusti sa merama.

Izabrane vesti

A, dobre vesti za Novaka Đokovića rekao je Andrea Gaudenci, predsednik ATP-a. Po njemu, blizu smo kraja pandemije, pa samim tim i priča o vakcinama, dozvolama...

Novak ima u planu da igra u Dubaiju, što je dobra vest. Želimo da ga vidimo srećnog, zdravog i naravno, da igra na turnirima. Želimo da sve najbolje igrače vidimo na terenima. Jedan od njih je Monte Karlo, gde ćemo, srećom, imati pune tribine. Nadamo se da ćemo pandemiju kovida uskoro ostaviti za sobom. Čuju se dobre vesti, vidi se svetlo na kraju tunela. Idemo ka tome da ostavimo ovaj užas za sobom“, rekao je Gaudenci.

A, što se tiče turnira u Monte Karlu, sve zavisi od toga kakve će mere države Francuske biti na snazi.

Ako Novak bude zadovoljavao uslove koje propisuje francuska država, sa zadovoljstvom ćemo ga dočekati. Ali, moramo da poštujemo odredbe“, rekao je direktor turnira Željko Franulović.

Za sada je na snazi da Novak mora da bude vakcinisan da bi igrao na teritoriji Francuske, ali u toj zemlji se mere menjaju gotovo na nedeljnom nivou, pa ko zna do aprila šta će biti na snazi. 


tagovi

Novak ĐokovićATP Monte Karlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara