Najnovije vesti
Slobodno vreme
Raste potražnja za apartmanima na Jahorini i razloga za to je sve više: Saznajte šta sve olimpijska planina može da vam pruži, a tu je i savet za one koji razmišljaju unapred

Raste potražnja za apartmanima na Jahorini i razloga za to je sve više: Saznajte šta sve olimpijska planina može da vam pruži, a tu je i savet za one koji razmišljaju unapred

Sa svakom novom skijaškom sezonom sve više ljudi širom regiona za svoju omiljenu zimsku destinaciju bira Jahorinu – svima nama najbližu olimpijsku planinu. Što ne treba nimalo da nas da čudi, jer ona iz godine u godinu svojim gostima nudi sve više sadržaja i aktivnosti, kao i sve bolji smeštaj na planini.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Hotel Jahorina Mountain resort & Spa Foto: Promo
Hotel Jahorina Mountain resort & Spa

Što se tiče smeštaja, Jahorina će otvaranjem ekskluzivnog hotelsko-apartmanskog kompleksa sa pet zvezdica hotel Jahorina Mountain Resort & Spa, dobiti potpuno novu dimenziju odmora: luksuzne apartmane, izlazak na ski stazu bez ijednog stepenika, wellnes centar od 5.000 m2, inovativnu gastronomsku ponudu i još mnogo toga.

Zato, ako predstojeći praznik planirate da provedete na Jahorini, ne propustite priliku da posetite stazu Poljice u periodu od 12. do 15. februara i da saznate sve što Vas interesuje o dinamici radova, sadržaju kompleksa i prodaji apartmana. Ukoliko niste u prilici da dođete baš tad, prodajni paviljon ovog kompleksa je otvoren za sve posetioce svakog radnog dana i tamo možete da se informišete kako da i sami na vreme, dok je objekat još u izgradnji, postanete vlasnik jednog od apartmana u ovom izuzetnom objektu, u okviru kog će se nalaziti i impresivna podzemna garaža, ogromna dečija igraonica, ali i vrhunski opremljena skijašnica koja vodi direktno na stazu.

Foto: Promo

Ljubitelje noćnog skijanja obradovaće to što, zahvaljujući sve većem broju kilometara osvetljenih popularnih staza, sada imaju mogućnost da i u večernjim satima uživaju u svojoj omiljenoj aktivnosti.

Kada se celokupna ponuda uzme u obzir, jasno je da Jahorina polako postaje ne samo regionalna već evropska top ski-destinacija i simbol zimskog turizma u regionu, te je zato možda upravo sada pravi trenutak razmišljati unapred i investirati u kvalitetnu nekretininu na ovoj planini. Konkretno, u kupovinu jednog ili više fantastično opremljenih planinskih stanova u okviru najvećeg i najmodernijeg ski resorta u celom regionu, hotela Jahorina Mountain Resort & Spa, za čiju izgradnju se brine vodeća investiciono - građevinska firma Galens Invest.

Foto: Promo

No, za slučaj da još uvek niste posetili Jahorinu i razmišljate se da li je u pitanju prava destinacija i pravi trenutak za kupovinu apartmana na njoj, trebalo bi da znate da je ona od Beograda udaljena svega tristotinjak kilometara, ali i činjenicu da se neprekidno ulaže u saobraćajnu infrastrukturu, tako da će se uskoro do nje stizati još bezbednije i brže. S obzirom na to da još traje aktuelna pandemija, važno je napomenuti da ljudima iz Srbije i regiona za odlazak na Jahorinu nisu potrebni nikakvi posebni uslovi, a na samoj planini se poštuju sve epidemiološke mere.