Vlada Srbije danas usvaja predlog zakona o dodatnih 100 evra mladima, poznato kad kreće isplata

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će danas Vlada usvojiti Predlog zakona o isplati dodatnih 100 evra pomoći mladima od 16 do 29 godina, čija bi isplata počela 1. juna.
Vlada Srbije danas usvaja predlog zakona o dodatnih 100 evra mladima, poznato kad kreće isplata
Foto: Pixabay
"Od 16. maja do 31. maja otvorićemo ponovo proces prijava, pri čemu svi oni koji su se već prijavili, njih 1.059.411, nema potrebe da se ponovo prijavljuju", kazao je Mali za RTS.
Dodao je da će onima koji do tada budu napunili 16 godina biti omogućeno da se prijave i dobiju ovu pomoć.
Ministar finansija je precizirao da bi isplata bila realizovana 1, 2. i 3. juna.
 
"Kao što smo u tri dana isplatili sada u februaru, tako ćemo i u junu isplatiti sve koji se budu prijavili", objasnio je Mali.
  • Ranko

    10.02.2022 18:45
    Ako pobedi moj kandidat dacemo svima po 200 eura!
  • Tesa

    10.02.2022 14:50
    Naprednjacko pisanje po Ustavu i zakonskim nadleznostima PredCednika.
  • Šaner

    10.02.2022 14:18
    @Mile @Nela
    Dvoje su se tako smuvali. Potražite me kad dobijete lovu i budete hteli da kupite trenerku i patike. Za tu lovu u Srbiji patike i trenerku ćete teško kupiti. Mislim, markirano. A vama je verovatno stalo da budete ko ovi iz Farme, Zadruge, Parova i slično. Tako da ljubi brat, samo napredno. Sad i nikad više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.