Đinđićeva ministarka, Gordana Matković, najverovatnije na poslaničkoj listi Ujedinjene Srbije

Ministarka za socijalna pitanja u Vladi Zorana Đinđića, Gordana Matković, najverovatnije će se naći na poslaničkoj listi "Ujedinjene Srbije".
"Ujedinjene Srbija" je koalicija oko Stranke slobode i pravde, Narodne stranke i Demokratske stranke.
Kako navodi list Nova, Matkovićeva bi trebalo da bude jedna od 30 nestranačkih ličnosti na parlamentarnoj listi te koalicije.
Gordana Matković je osim ministarske pozicije i resora za rad, boračka i socijalna pitanja u prelaznoj vladi, od 2007. do 2012. godine bila savetnica tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića.
 
List je ranije preneo da bi među nestranačkim ličnostima te koalicije trebalo da se nađu i psiholog Žarko Trebješanin, profesor na Fakultetu organizacionih nauka Vladimir Obradović i istraživač Instituta za fiziku Slobodan Prvanović.
 
Kao moguć kandidat za poslanika, kako prenosi Nova, pominje se i profesor ustavnog prava i bivši sudija Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu Dragoljub Gaša Popović.
  • Dknezi

    10.02.2022 22:45
    Bravo!!!
    Nešto najbolje što imamo u toj oblasti... svaka čast!!!
  • Budući penzioner

    10.02.2022 11:05
    Nada
    Ovo je žena koja je spasila penzioni fond posle pada Miloševića. Kao neko koga uskoro, s Božjom pomoći, čeka penzija, nadam se da će ova žena biti u prilici da to ponovo uradi obzirom na sadašnje stanje. Inače strah me da pomislim šta me čeka od ovih što im puna usta baka i deka.
  • V

    10.02.2022 10:56
    Zuti lopovi 2.0

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija