Bogoljub Karić zvanično menja godine rođenja - da li biste učinili isto? ANKETA

U saradnji sa svojim advokatskim timom, Bogoljub Karić je gradskoj upravi grada Kragujevca navodno predao zahtev za promenu godine rođenja u dokumentima.

Život

Izvor: B92

Sreda, 09.02.2022.

14:22

Bogoljub Karić zvanično menja godine rođenja - da li biste učinili isto? ANKETA
Foto: Varavin88/ Shutterstock

Kako navode beogradski mediji, biznismen je svoj zahtev predao 17. januara 2022, a u obrazloženju se, pored zakonske potpore, navodi i da bi Bogoljub Karić prema podatku da je rođen 1954. godine, bio star čovek, što "ne odgovara njegovom ličnom stanju".

Kako se navodi, Karić je podneo zahtev o promeni upisa podatka o "činjenici njegovog rođenja", tako što će se utvrditi da je rođen 17.01.1974. godine u Peći, a ne 17.1.1954. godine kako je upisano u matičnoj knjizi.

Ovo znači da želi da se "podmladi" čitave dve decenije.

Kardiolog porodice Karić naveo je danas na TV Prva da je suština njegovog poteza da ukaže na to da se u starosti može živeti kvalitetno i dobro, što nije vezano za novac.
"Najbitnija stavka je očuvanje zdravlja, morate da uložite u sebe na vreme. Karić svakodnevno šeta, pazi šta jede, izbegava stresne situacije, ide na preglede, koriguje probleme", objasnio je dr Tasić i ističe da je bitno reagovati na vreme.

Kardiolog dodaje i da je Bogoljub to preneo na sve članove porodice, kao i da su "svi veseli i redovno se kontrolišu".

A šta vi mislite? Da li biste se i vi na ovakav način "podmladili"?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: