Foto: AFP
Foto: AFP

Sorentino stao u Vanjinu odbranu: Sad je prilika da pokaže da li je za vrhunske klubove ili ne

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.02.22. | 20:14

Nekadašnji čuvar mreže uz jedinicu Torina

Ukazanu šansu u vidu epiteta prvog golmana Vanja Milinković Savić je iskoristio na vrlo dobar način tokom jeseni, međutim u januarskim i februarskim danima čuvar mreže Torina pokazao je dozu nesigurnosti, te su poslednji dueli nagovestili da srpski golman prolazi kroz krizu. Pad u formi golmana poniklog u Vojvodini aktuelna je tema na Apeninima pri osvrtu na učinak Bikova u 2022. godini, međutim Stefano Sorentino, nekadašnji čuvar mreže stao je u odbranu jedinice Torina.

Izabrane vesti

"Nema potrebe da se stvara drama ili da se Vanja ističe kao žrtveni jarac da bi se opravdali neki rezultati ispod očekivanja. Negativan trenutak tokom sezone je neizbežan za golmane. Ovaj period će nam čak reći više o njegovom potencijalu. U prvom delu sezone je pokazao da može da ostane u Seriji A, sada dolazi najbolji deo za njega i mora da nam pokaže da li može i želi da postane golman za vrhunske klubove ili ne", rekao je Sorentino.

Torino nakon 23 utakmice ima učinak od po devet pobeda i poraza uz pet remija te zauzima desetu poziciju sa 32 osvojena boda. Milinković Savić dozu nesigurnosti pokazao je u duelima sa Sasuolom i Sampdorijom, dok je u poslednjem susretu, protiv Udinezea bio praktično direktan krivac za poraz svog tima (0:2).


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara