');
Najnovije vesti
Vesti Beograd
DEČAK JE POŽELEO POLICAJCA ZA ROĐENDAN, TO JE I DOBIO Todorov osmeh nema cenu, a gest ovog policajca oduševio je sve

DEČAK JE POŽELEO POLICAJCA ZA ROĐENDAN, TO JE I DOBIO Todorov osmeh nema cenu, a gest ovog policajca oduševio je sve

Mališani često znaju da nas iznenade i oduševe svojim maštovitim rođendanskim željama, a spisku se uvek maksimalno posvete. Njihove želje neretko postanu prava noćna mora za roditelje koji se nesebično trude da ispune svaku zamisao svojih najvoljenijih.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Policajac ispunio Todorovu rođendansku želju Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova / Facebook
Policajac ispunio Todorovu rođendansku želju

Jedan mali Todor ove godine poželeo je da za svoj rođendan dobije policajca, ne igračku, ne kostim, baš pravog - pravcatog policajca. Iako zvuči prilično neostvarivo, Ministarstvo unutrašnjih poslova rešilo je da iznenadi ovog mališana i ispuni mu dečiji san.

Tako se Zlatan Radivojević iz policijske stanice Obrenovac baš na dan Todorovog petog rođendana u uniformi pojavio na njegovim vratima sa kesom punom slatkiša i poklona. Ovaj policajac jednog mališana učinio je srećnim, a njegov dan nezaboravnim.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je na svojoj Fejsbuk stranici objavilo fotografije Radivojevića i nasmejanog dečaka nadajući se da će Todora jednog dana videti u policijskoj uniformi.

- Najveća želja malog Todora za njegov peti rođendan bila je da mu dođe policajac. Naš kolega Zlatan Radivojević iz Policijske stanice Obrenovac mu je tu želju ispunio. Pored redovnih obaveza i zadataka, naše kolege uvek nađu vremena da obraduju naše najmlađe. Todor je bio oduševljen i presrećan i rekao je da mu je ovo najlepši rođendan, a mi se nadamo da ćemo ga kada poraste videti i u policijskoj uniformi - stoji u opisu fotografija.

Malom Todoru u komentarima su čestitali rođendan i poželeli najlepše želje, a policajcu oduševljeno čestitali na dobroti i kreativnosti.

- Bravo kolega! Tako se radi policija u zajednici kroz neposrednu komunikaciju sa pre svega najosetljivijom drustvenom grupom- decom koja u ranom uzrastu formiraju misljenje o institucijama a ovaj ce decak sigurno imati pozitivan stav zahvaljujuci tebi! Veliki trud si ulozio sa autenticnim poklonima i sve cestitke na kreativnosti ! Bravo jos jednom, Obrenovac ima sjajnog policajca za rad u zajednici Srecan rodjendan Todoru - bio je jedan od mnogobrojnih komentara.

Pročitajte još

- Malom Todoru sretan rodjendan i da mu se uvek sve rodjendanske želje ostvare. A za gospodina policajca svaka čast. Tako se to radi. živi mi i zdravi bili.

- Divnoo, malisi srecan rodjendan, i da jednog dana i on obraduje neko dete kao policajac.

A bilo je i onih koji su imali ideju kako da deci policija više ne bude sinonim za strah, već za sigurnost.

- Idealno kreativno rešenje je da se tako slatkiši dele i po školama za vreme odmora, da bi deca na malo lepši i drugačiji način upoznala i to zanimanje. Verujem da bi tako i na takav način mnoge od njih podstakli da se baš opredele za tu vrstu zanimanja kad porastu, olakšalo bi mnogima i ispunili bi mnogo želja budućih policajaca - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže.

Sigurni smo, po Todorovom osmehu, da je gest ovog humanog policajca vredeo, a da ni jedan ni drugi sigurno nikada neće zaboraviti ovaj dan ispunjen najčistijim emocijama i istinskom srećom.