Nataša Kandić: Podržavam Ne davimo Beograd na izborima 1Foto: FoNet/ Medija centar Beograd

Smatram da Ne davimo Beograd zaslužuje podršku, uoči predstojećih izbora, jer ne samo da su dosledno i posvećeno prethodnih godina ukazivali na probleme sa kojima se suočava Beograd, već poruke koje šalju u vezi sa vladavinom prava, odnosima u regionu, sa našim susedima, su takve da cenim da bi njihovo prisustvo u parlamentu bilo od velikog značaja i da je to pravac kojim bi budući sastav Skupštine Srbije trebalo da ide – obrazlaže za Danas Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitarno pravo, podršku Ne davimo Beograd, upućenu nedavno na društvenim mrežama.

Nataša Kandić je na Tviteru objavila da je “Ne davimo Beograd šansa za Beograd”.

– Tu su “Beli listići” i svi građani kojima je dosta nacionalističke opozicije da podrže Dobricu Veselinović za gradonačelnika Beograda – napisala je Kandić.

Kako kaže za Danas, prisustvo Ne davimo Beograd u budućem sastavu Skupštine Srbije bilo bi značajno i u korist javnog interesa, jer bi odražavalo ispravan put, put ka Evropskoj uniji, gde spada I poštovanje Međunarodnog suda pravde, odnosno svega onoga, što predstavlja i ukazuje na ispravan i trenutku odgovarajući sistem vrednosti.

– U moru desničarskih i nacionalističkih pokreta i političkih organizacija, Ne davimo Beograd predstavlja opciju koju bi bilo dobro I javnom interesu podržati na izborima – zaključuje Nataša Kandić.

Ne davimo Beograd sastavni je deo predizborne koalicije “Moramo”, koju osim ove inicijative, čine i Ekološki ustanak, Akcija, Politička platforma solidarnost, kao i druge lokalne organizacije.

Nataša Kandić: Podržavam Ne davimo Beograd na izborima 2
Foto: Siniša Obrenić

Iako je od osnivanja prošlo osam godina, aprilski izbori biće prvi put da Ne davimo Beograd izlazi, osim na beogradske, i na republičke izbore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari