Veče sa Jasnom Đuričić i Borisom Isakovićem u četvrtak u Klubu advokata Vojvodine

Veče sa glumicom Jasnom Đuričić i glumcem Borisom Isakovićem biće organizovano u četvrtak, 10. februara, u Klubu advokata Vojvodine.

Razgovor sa Jasnom Đuričić i Borisom Isakovićem u vodiće Nataša Gvozdenović, pozorišna kritičarka i novinarka.

Jasna Đuričić je najbolja glumica Starog kontinenta. Dobila je "evropskog Oskara" za glavnu ulogu u filmu "Quo vadis, Aida?" u režiji Jasmile Žbanić, koji između ostalih otvara pitanje etike, odnosa čoveka spram sveta i njegove sudbine.

Film Miloša Pušića "Heroji radničke klase", socijalna drama o grupi ilegalnih građevniskih radnika, odabran je da bude deo prestižnog programa "Panorama" Berlinskog filmskog festivala. Glavnu ulogu u ovom filmu tumači takođe ona, dobitnica Sterijine nagrade, Dobričinog prstena, nagrade Žanka Stokić i mnogih drugih.
 
Njen životni i glumački partner u dva pomenuta filma je Boris Isaković, dobitnik brojnih nagrada i priznanja, uključujući dve Sterijine nagrade, nagrada "Predrag Tomanović", "Raša Plaović", "Veljko Maričić" i brojnih ostalih glumačkih priznanja.
 
O iskustvu u radu na filmu "Quo vadis, Aida?", izazovima glumačke profesije i tome kako društveni momenat utiče na umetnost, govoriće u Klubu advokata Vojvodine u četvrtak, 10. februara, sa početkom u 20 časova.
  • Glumci

    09.02.2022 16:02
    Odlicni su, al sta ce u Klubu advokata, nema drugog adekvatnog prostora?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič