RHMZ: U petak dolazi

U Srbiji će danas u prvom delu dana biti umereno, do potpuno oblačno, dok se sredinom dana u Vojvodini i Negotinskoj Krajini očekuje razvedravanje.

Izvor: B92

Sreda, 09.02.2022.

07:25

RHMZ: U petak dolazi
Ilustracija: Depositphotos/chaoss

Republički hidrometeorološki zavod navodi da se posle podne očekuje razvedravanje i u ostalim krajevima zemlje.

Najniža temperatura od -2 do 4 stepena, a najviša od 8 na jugoistoku Srbije do 16 stepeni u Podrinju, naveo je Republički hidrometeorološki zavod. Slab sneg ocekuje se još ujutro u planinskim predelima i na jugoistoku Srbije. Vetar slab i umeren, u istočnoj Srbiji i na planinama povremeno jak, zapadni i severozapadni, do kraja dana u slabljenju i skretanju na južni. I u Beogradu će ujutru i pre podne biti umereno do potpuno oblačno.

Od sredine dana razvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju na juzni. Najniza temperatura oko 4, a najviša oko 12 stepeni. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do srede, 16. februara, u četvrtak i petak ujutro po kotlinama ponegde magla, u toku dana pretežno sunčano i osetno toplije.

U petak uveče u Vojvodini, a u toku noći i u ostalim krajevima naoblačenje, mestimično sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom. U subotu i nedelju pretežno oblačno, hladnije i uglavnom suvo. U prvom delu naredne sedmice promenljivo i malo toplije, ponegde s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: