Najnovije vesti
Vesti Društvo
U ovoj situaciji može da se koristi biber sprej, a košta samo par stotina dinara!

U ovoj situaciji može da se koristi biber sprej, a košta samo par stotina dinara!

U poslednjih nekoliko decenija na vestima se sve više sluša o fizičkoj ili psihičkoj torturi, prevarama, otimačinama i krađama, što je veoma zabrinjavajuće. Nije važno o kakvom vidu nasilja se radi - niko ne želi da se nađe u takvoj situaciji, ali sa druge strane potrebno je da budemo spremni i da se zaštitimo ako do nasilja dođe. Zakon o oružju i municiji ne zahteva nikakve posebne dozvole za nabavku biber spreja, a to je jedan od načina zaštite - ali nalaže da se može upotrebiti tek kada do nasilja dođe, ne kada pretpostavljamo da će doći.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Suzavac Foto: shutterstock
Suzavac

Dobra strana jeste što upotrebom biber spreja ne možete trajno onesposobiti napadača, već vam kupuje dovoljno vremena kako biste umakli ili potražili pomoć i pritom ga možete koristiti sa veće udaljenosti – zato ga je korisno posedovati i čuvati na dohvat ruke. Danas je velika akcija gde možete nabaviti komplet Safaya biber spreja koji je veoma neprimetan jer ga možete zakačiti na privezak od ključeva ili tašne. Danas ovaj komplet od dva spreja i dva priveska košta svega 599 dinara klikom na sajt gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Pogledajte još praktičnih stvari koje vam je danas izdvojio gruppi.rs:

Foto: gruppi / Promo

Royalty Line ručni blender pomoći će vam da napravite najukusniju hranu bez muke! Ovaj praktičan dodatak za kuhinju olakšaće vam pripremu svakodnevnih obroka. Štedi vreme, energiju i ostavlja za sobom sve čisto, a uz njega dobijate i nastavke za seckanje, mešanje i blendiranje, i to za 1.999 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Obogatite svoju biblioteku kompletom krimi i ljubavnih priča koje sadrže knjige poznatih autorki poput Danijele Stil, Agate Kristi, Nore Roberts i mnogih drugih! Odaberite set koji sadrži 10 sjajnih naslova neke od vaših omiljenih autorki, a koji je danas na specijalnoj akciji i košta svega 999 dinara kupovinom preko sajta gruppi.rs na kome možete pogledati kompletnu ponudu!

Foto: gruppi / Promo

Komplet stonih podmetača ulepšaće svaki sto! 4 stona podmetača izrađena su od PVC i poliestera čime se postiže visoka izdrživost i otpornost na kidanje, a ovaj set može biti vaš za samo 499 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Royalty Line set od 3 tiganja sa mermernim premazom olakšaće vam pripremu omiljenih obroka! Nelepljiva površina zahteva manje masti i ulja u procesu kuvanja, a drške sa mešavinom bakelita i silikona ostaju hladne i pored visokih temperatura. Tiganji dimenzija 20 cm, 24 cm i 28 cm mogu biti vaši za 2.999 dinara samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Uživajte u još boljem kvalitetu slike uz Sharp 4K UHD Smart TV od 50 inča! Vrhunski zvuk Harmon Kardon uklapa se sa Sharpovim Ace Pro Ultra slikom, a HDR stvara veći dinamički opseg sjaja nego što je moguće sa standardnom slikom, a možete pristupiti nizu aplikacija. Ovaj Sharp LED televizor može se povezati sa nizom uređaja i danas košta 43.999 dinara samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Pamučni peškiri za kupanje pravi su izbor za vas i vašu porodicu, zato danas možete opremiti vaše kupatilo setom od četiri pamučna peškira! Set peškira može biti lep i praktičan poklon za nekoga ko vam je drag, a ovaj komplet u kome se nalaze peškiti dimenzija peškira 70x140cm može biti vaš za samo 1.199 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Možete se opredeliti i za 43-inčni Thomson Smart TV koji vam omogućava da doživite filmove i serije u 4K UHD, to je četiri puta više piksela i četiri puta više detalja nego kod Full HD-a! Smart TV omogućava prikaz UHD sadržaja direktno na vašem televizoru, zato ne propustite priliku da nabavite televizor dijagonale 108 cm koji danas košta svega 35.999 dinara klikom na sajt gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Nabavite brener za suzbijanje korova koji će vam pomoći da se rešite stalnih neprijatelja poljoprivredne proizvodnje. Brener ekološki čisti korove i idealan je za teško dostupna mesta. Sa njim efikasno možete ukloniti korov iz betona ili kamenja, a danas ga možete nabaviti na akciji za 1.299 dinara kupovinom na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Kuvajte zdravo bez ulja i masti, sa intenzivnijim ukusima nego ranije i spremajte omiljena jela u Air Fryer fritezi! U sebi ima grejače od nerđajućeg čelika sa osiguračem za automatsku kontrolu toplote, a vi ćete od sada uživati u pripremi omiljenih i zdravih obroka. Opremite vašu kuhinju ovom praktičnom Royalty Line fritezom i to za 5.999 dinara klikom na sajt gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Možete se opredeliti za Jery mood posteljinu u veselim bojama koja pruža veliku mekoću i sa tim i uživanje u spavaćoj sobi. Reverzibilna posteljina za bračni krevet sadrži čak osam delova, a na vama je samo da izaberete jednu od dve strane posteljine koja se bolje uklapa uz vaš prostor! Možete je naručiti u zelenoj, roze, bež i sivoj boji internet kupovinom za samo 1.599 dinara klikom na sajt gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Ne propustite priliku da opremite vašu kuhinju kvalitetnim staklenim kuvalom koje ćete moći da koristite za pripremu kafe ili čaja u svakom trenutku! Zagrejte vodu za vaš omiljeni napitak u sekundi, uštedite vreme, energiju i vodu, uz pomoć Royalty Line kuvala. Nema više zapetljavanja kabla jer posudu kuvala možete staviti na podnožje sa koje god strane želite. Uživajte u brzoj i lakoj pripremi, a ovo kuvalo košta samo 1.999 dinara na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Solarne lampe za baštu sjajan su i ekološki prihvatljiv način za oplemenjivanje vašeg dvorišta ili terase akcentnim osvetljenjem, zato danas možete nabaviti set od četiri solarne lampe koje se savršeno uklapaju u svaki prostor! Najbolje od svega je to što ova svetla neće povećati račun za struju i trajaće godinama, a danas koštaju svega 1.299 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Dolazite umorni sa posla i želite nešto da spremite ili podgrejete, ali i da ne trošite mnogo vremena? Zato je nezaobilazni deo svake moderne kuhinje Royalty Line mikrotalasna pećnica! Spremanje hrane je brže i lakše uz kvalitetnu mikrotalasnu pećnicu, a nabavite vašu za 6.840 dinara kupovinom na gruppi.rs, a još bolja ponuda je set u kome dobijate mikrotalasnu i digitalnu kuhinjsku vagu već za 6.999 dinara!

Foto: gruppi / Promo

Nano Silver maska na svojoj površini ima srebrne nanočestice što je glavno oružje za viruse i bakterije i pruža čak 94% posto zaštite od svih mikroorganizama. Njena prednost je i to što je možete prati na 60 stepeni u mašini, a traje i preko 90 dana! Na sajtu gruppi.rs možete naručiti set od dve maske za samo 120 dinara, dok set od 10 maski košta 600 dinara!

Foto: gruppi / Promo

Uživajte u još lakšoj pripremi hrane zahvaljujući Royalty Line 8 u 1 setu noževa od nerđajućeg čelika. Ovaj set sa akrilnim postoljem, modernim i praktičnim za upotrebu savršeno će se uklopiti u vašu kuhinju, a može biti vaš za samo 2.799 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Tu je i Green Lounge Push-up suncobran sa prečnikom od 290cm što ga čini lakim za sklapanje i otvaranje, a isto tako pokriva dosta otvorenog prostora. Ima mogućnost nagiba od 80 stepeni i dostupan je u krem, sivoj, terakote i zelenoj boji. Naručite ovaj idealan suncobran za vašu terasu za samo 2.999 dinara na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Možete se odlučiti i za TCL Smart Ultra HD TV od 50 inča koji će vas oduševiti svojom slikom i zvukom! Ovaj TV dijagonale 127cm kombinuje eleganciju i savršenu funkcionalnost, dok Smart sistem nudi potpunu zabavu sa brzim pristupom mnogim aplikacijama i internet pretraživaču, a danas košta 40.999 dinara na akciji samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Ne možete da pogrešite ukoliko posedujete Royalty Line sokovnik snage 850 W koji omogućava brzu i laku pripremu svežih ceđenih napitaka, a samim tim doprinosi i vašim zdravnim navikama kada je u pitanju režim ishrane. Ovaj praktičan sokovnik može biti vaš za 4.199 dinara samo na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Možete se odlučiti i za Uomax LED gejmersku stolicu u kojoj ćete sa uživanjem moći da provodite vreme. Ova stolica dizajnirana je tako da poseduje podesivi naslon za ruke i visinu sedišta, a takođe može da se okreće za 360° u bilo kom smeru. Danas i vi možete imati udobnu gejming stolicu modernog dizajna za 11.999 dinara na akciji kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

S ovim alarmom za prozore i vrata možete mirnije spavati noću! Alarm za vrata je odličan izbor da povećate sigurnost vaših domova, spavaćih soba, apartmana ili hotela. Detektor se veoma lako postavlja i povezuje sa okvirom prozora ili vrata, a možete ga nabaviti za samo 599 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Ništa ne može da zameni kvalitetan zvučnik, zato je Travel Inspira vodootporni BT zvučnik idealan za svaku priliku! Kompatibilan je sa svim vašim bluetooth uređajima, a pritom ga možete nositi gde god poželite uz pomoć držača. Ugrađena punjiva Li-baterija omogućava slušanje muzike i do 15 sati, a isto tako ga možete koristiti kao spikerfon zbog ugrađenog mikrofona. Ovaj prenosivi zvučnik može biti vaš za samo 1.199 dinara kupovinom na sajtu gruppi.rs!

Foto: gruppi / Promo

Tokom pripreme pomoći će vam i Camry kuhinjska vaga koja će se pobrinuti da ostvarite savršeni balans namirnica. Ova vaga je idealno prilagođena vašim potrebama kada je u pitanju merenje težine sastojaka za bilo koje jelo u vašoj kuhinji, a košta samo 1.199 dinara na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Više vam neće zafaliti ni deo pribora za jelo uz Alpina escajg koji vam omogućava da dobijete pravi aranžman na stolu. U ovom escajgu kvalitetnog materijala i poznatog brenda dobijate šest noževa, kašika, viljuška, dezertnih noževa, dezertnih kašika, dezertnih viljuška i kašičica za čaj. Ovaj sjajni escajg od 42 komada, može biti vaš za samo 1.900 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Uz Fagor mašinu za sušenje veša 2u1 i zaboravite na neprestano prostiranje i čekanje da se veš osuši! Uz Fagor sušaru za veš uštedite vreme i posvetite ga svojoj porodici ili drugim aktivnostima i doživite komfor suvog i mirsnog veša za par sati nakon pranja. Nakon sušenja veša u ovoj mašini nema potrebe za peglanjem, a ova praktična mašina danas košta 47.000 na specijalnoj akciji sajta gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Svi znaju koliko je održavanje zuba bitno. Dental Source električna četkica sa punjačem će vam pomoći u tome za samo 1.199 dinara na gruppi.rs akciji.

Foto: gruppi / Promo

Opremite se koferom dimenzija 50 x 36 cm. Moderan izgled kofera u kombinaciji sa kvalitetom obezbeđuje izdržljivost i otpornost na udarce. Kao odličan detalj, kofer u sebi ima ugrađen bluetooth i zaštitni kod, a dostupan je u crvenoj boji. Može biti vaš za 2.400 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Omekšajte i očistite svoje lice uz masažer za čišćenje lica i obezbedite sebi sjajnu i zdravu kožu u roku od par sekundi. Pogodan je za sve tipove kože, održaće hidriran i svež ten, učvrstiti kožu i mišiće lica, sprečiti pojavu akni i borica. Uklonite prljavštinu, nečistoće i tvrdoglavu šminku za samo 999 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Za hladno vreme je tu jorgan Nomite uz koji ćete u potpunosti uživati tokom cele zime! Za kvalitetan san ovaj jorgan je prava stvar, jer je presvučen pamukom i punjenim perjem što dodatno utiče na udobnost i toplinu u toku spavanjam a uz ovaj kvalitetan jorgan dobijate i dva pamučna peškira i to za samo 1.999 dinara klikom na sajt gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Eco Worthy Solarni panel! Pogodan je za vikendice, boravak u prirodi, kampovanje, pecanje i ostale aktivnosti. Ugrađena blokirajuća dioda za sprečavanje obrnutog pražnjenja, ne samo da održava vek trajanja baterije već i produžava životni vek, sprečava pražnjenje baterije, a košta samo 1.499 dinara na gruppi.rs.