Stanković u Bareli vidi sebe: Ostavlja dušu na terenu, ima izuzetan šut i radi za ekipu

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.02.22. | 22:45

Strateg srpskog šampiona ishvalio i nekadašnjeg saigrača iz Lacija Simonea Inzagija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je večeras izjavu za Inter TV uoči utakmice četvrtfinala Kupa Italije između Nerazura i Rome, gde se osvrnuo na igre svog nekadašnjeg kluba u ovoj sezoni.

Milanski klub sa klupe predvodi njegov nekadašnji saigrač iz Lacija Simone Inzagi, dok se sa druge strane nalazi Žoze Murinjo, od koga je pokupio brojne savete tokom zajedničkog rada na Đuzepe Meaci.

Izabrane vesti

"Inzagiju ide veoma dobro u Interu. Posle teškog početka oni sada igraju prelepo za oko, igraju za navijače i klub. Inzagi ih tera da igraju dobro, imaju malo slobode, ali su uvek dobro organizovani na terenu. Igrali smo zajedno i znam da pazi na najsitnije detalje. Dobio je priliku i iskoristio je da vodi veliki tim kao što je Inter, koji se bori da odbrani titulu i bori se da se vrati na visok nivo u Evropi", rekao je Stanković.

Igrač koji mu najviše liči na njega iz slavnih dana u Milanu je Nikolo Barela.

"Sada su druga vremena, ali onaj koji ostavlja dušu na terenu je Nikolo Barela. On je neko ko mi se sviđa, ima izuzetan šut i radi za ekipu", dodao je Stanković.

Stanković je čak deset godina nosio dres Intera i u njemu završio igračku karijeru 2013. godine, zabeleživši 326 nastupa u svim takmičenjima, uz 42 postignuta gola. Osvojio je pet uzastopnih šampionskih titula, uključujući i čuvenu tripletu 2010. godine kada su kopletirani "skudeto", trofej Lige šampiona i Kup Italije. Već naredne sezone osvojen je i SP za klubove.


tagovi

Dejan StankovićNikolo Barela

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara