Basara promašio za drugu Zvezdinu pobedu u Ligi šampiona 1Ivan Basara vaterpolo, waterpolo, Crvena Zvezda - Savona, Liga Sampiona, champions league 20.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Očigledno je bilo da su teško podneli poslednja dešavanja i ponašanje huligana prema njihovom treneru; s tim u vezi, vaterpolisti Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Steauu i domognu se druge ovosezonske pobede u Ligi šampiona (10:10).

Huligani ovoga puta, za razliku od meča sa Šapcem u domaćem šampionatu, nisu razvili transparent šovinističke sadržine, kojim su želeli da isprovociraju Mirka Vičevića, trenera Zvezde, ali crveno-beli nisu uspeli da na svom bazenu savladaju rumunskog predstavnika.

Imao je Ivan Basara šut za pobedu, ali nije bio precizan. Prethodno, crveno-beli su vodili dobrim delom utakmice. Remizirali su u prvoj četvrtini (3:3), dobili naredne dve, ali u prelomnoj nisu uspeli da zadrže koncizan napad.

Steaua je čak i povela sa 10:9, ali su crveno-beli konačan rezultat postavili preko kapitena Miloša Vukićevića.

Zvezda je tokom treće deonice povela sa obećavajućih 8.5, ali je u poslednjoj deonici odigrala veoma loše i bezidejno u napadu.

Golove za Crvenu zvezdu, postigli su: Miloš Vukićević, Vuk Milojević, Gavril Subotić po dva, Bogdan Đurđić, Ivan Basara, Dušan Trtović i Petar Smiljević po jedan. Golove za Steauu, postigli su: Aleksandru George, Luka Georgesku, Andrej George i Radu Nemtu po dva, Tudor Fulea, Frančesko Judian po jedan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari