Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Griliš, Voker i Marez uhvaćeni u izlasku, Gvardiola razočaran: Biće kažnjeni jer me nisu pozvali

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.02.22. | 17:21

"Igrači znaju da rizikuju izlaskom jer danas postoje društvene mreže, ali svi su bili savršeni", rekao je španski stručnjak

Pre tri dana uzet je kao pravi primer kako sportista treba da se ophodi prema navijačima kluba – potpisivao dresove pred utakmicu sa Fulamom – danas se našao na udaru medija zbog noćnog izlaska u kojem je proslavljao pobedu u šesnaestini finala. Džek Griliš bio je glavna tema na konferenciji zakazanoj uoči sutrašnje utakmice sa Brentfordom.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji ostrvskog fudbala, pokušava da uđe u jedan noćni klub zajedno sa Kajlom Vokerom i Rijadom Marezom, ali mu je osoblje lokala zabranilo ulaz jer je navodno bio pijan.

Izabrane vesti

"Džek je 'odvaljen', nije mu dozvoljeno da uđe unutra, pogledaj ga, 'odvaljen' je", čulo se kako neko izgovara u pozadini.

Iz Sitija su međutim stali u Džekovu odbranu, tvrdeći da se sve dogodilo pre 20 časova, te da igrač nije bio pijan, već da je nakon što je snimak napravljen otišao sa ostatkom grupe na večeru. Pre manje od dva meseca Griliš je, zajedno sa Filom Fodenom, meč sa Njukaslom počeo sa klupe, jer su se takođe nakon izlaska na trening oporavka pojavili u lošem fizičkom stanju.

Španski stručnjak je insistirao da ovog puta nije bilo problema i sva trojica bi sutra trebalo da se nađu u timu za utakmicu sa Brentfordom. Gvardiola jeste razočaran i ponovo će kazniti "prestupnike", ali iz potpuno drugih ralzoga.

"Toliko sam uznemiren jer me nisu pozvali. To mi se ne sviđa. Nadam se da će me sledeći put pozvati. Na snimku se ne vidi jasno šta se dogodilo. Na večeri, trezan, uživa sa saigračima i pojedinim ljudima iz stručnog štaba. Igrači znaju da rizikuju izlaskom jer danas postoje društvene mreže, ali svi su bili savršeni. Ipak, biće kažnjeni jer me nisu pozvali", rekao je Gvardiola na današnjoj konferenciji.



tagovi

Pep GvardiolaDžek Griliš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara