Novi Sad čeka pojačanja (©Starsport)
Novi Sad čeka pojačanja (©Starsport)

Voša u ciljnoj ravnini: Bubakar Sane na pragu potpisa, traži se bek

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.02.22. | 14:31

Do kraja prelaznog roka u Srbiji ostalo je još tri dana

Povratnici za početak prelaznog roka, a nova lica za kraj. Takav je bar plan u Novom Sadu pred poslednja tri dana prelaznog roka u Srbiji. Vojvodina je do sada vratila golmana Emila Rockova (pozajmica), napadača Bojana Matića, te desnog beka Milana Lazarevića, a do petka će pokušati da dodatno učvrsti poslednju liniju.

Mozzart Sport je već pisao da se Voša namerila na štopera iz Gambije, Bubakara Sanea, koga je Anderleht svojevremeno platio čak 8.000.000 evra i prema poslednjim, doduše nezvaničnim informacijama, ti su pregovori ušli u poslednju fazu.

Izabrane vesti

Ako ne bude nepredviđenih okolnosti, a za sada ih nema na vidiku, Sane bi u narednih dan ili dva trebalo da zaduži crveno-beli dres Stare dame i pokaže da iako možda i nije igrač od 8.000.000 evra jeste kalibar koji bi u Srbiji trebalo da pravi razliku. Pregovori sa 27-godišnjim centralnim bekom, koji je inače bez kluba poslednjih šest meseci, bili su stopirani zbog trajanja Afričkog kupa nacija na kojem je Gambija stigla do četvrtfinala u kojem ju je eliminisao domaćin turnira Kamerun.

Takođe, Voša će u finišu prelaznog roka pojuriti i još jedno pojačanje na bekovskoj poziciji, mada se ime igrača koji je u fokusu za sada drži u tajnosti. Ima i stranaca u igri, ali se pregovara i sa jednim domaćim igračem.

Prodaje nisu planirane, jer u većini evropskih liga prelazni rok je završen, a podsetimo samo da je malo nedostajalo da Uroš Kabić završi u Seriji A, ali Torino je obeštećenje od 2.500.000 evra uslovio brojem od osam utakmica mladog fudbalera u timu Ivana Jurića u prolećnoj polusezoni, dok je Voša tražila garantovanih 750.000 evra. Italijani nisu pristali, pa Kabić ostaje na “Karađorđu“ do daljeg.


tagovi

Bubakar Sane

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara