Search
Close this search box.

Saša Popović besan, hoće da izbaci jednog člana žirija u sledećoj sezoni „Zvezda Granda“?!

Saša Popović u sinoćnoj emisiji najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ najavio je smenu članova žirija u sledećoj sezoni, zbog čega su se mnogi zapitali da li je bio ozbiljan ili se šalio.
Osivač poznatog muzičkog projekta Saša Popović izrevoltiran je komentarisanjem članova žirija, a prvi mu je na žulj stao roker Đorđe David Nikolić. Naime, cela zavrzlama počela je kada su takmičarke Slavica Trubarac i Milica Tomašević ukrsile su glasove u još jednom duelu. Anina kanidatkinja, Slavica, predstavila se pesmama „Dodirni mi kolena“ od Zane i „Bižuterija“ od Jelene Rozge, dok je Milijeva kandidatkinja, Milica, odabrala numere „Pleši sa mnom“ koju izvodi Danijela Martinović i „Stoperka“ od Goce Tržan. Slavica je dobila pet glasova, dok je Milica ostala bez ijednog.
„Viki je u prethodnom paru dala oba glasa, a sad nije. Šta je razlog, Slavica je bila top. Kako sada mi tebe da konfigurišemo. Ti treba da se vratiš na fabričko podešavanje“, govorio je Popović. Viki se pravdala kako Slavica jeste bila dobra, ali da nije bila za šest glasova, što je podržao Đorđe David, ali i Ceca Ražnatović. „Ja već tražim zamenu za tebe za sledeću godinu, ne sekiraj se“, obratio se Saša Đorđu, a on je odgovorio kako to radi već dve godine. Miljkovićeva je nastavila da objašnjava kako je njoj žao da bilo ko ispadne, jer je svako uložio neki trud, što je naljutilo Snežanu Đurišić. „To sada ispada da je nama milo da ispadnu. Sve si nas osudila, pljunula si na sve nas. Pa žao je i nama“, odbrusila je Snežana. Bosanac je rekao kako je Popović legalizovao još jedan momenat, odnosno kalkulisanje sa korektivnim faktorom unutar žirija. „Ja mislim da ti ovog momenta moraš to da sasečeš u korenu“, pokušao je da poentira Bosanac, što je podržao vrhovni sudija.

POSLEDNJE VESTI