Search
Close this search box.

Tanja Savić se odvaja od dece prvi put nakon skandala, ide na američku turneju

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Pevačica Tanja Savić jedan period će provesti van Srbije zbog poslovnih obaveza, a priznaje da će joj teško pasti razdvojenost od dece, Maksima i Đorđa. Kako kaže, ovo je prvi put da će se odvojiti od dece na toliko dug period.
Poslovne obaveze? Ide na američku turneju, gde inače nije bila više od jedanaest godina. „Jako sam srećna što ću otići u Ameriku i što ću posle više od decenije obići Las Vegas i Čikago. Tamo imam dosta bliskih prijatelja, kao i poznanika u ostalim gradovima, pa se nadam da ću se sa njima družiti na svojim nastupima. Jedva čekam da ih sve ponovo vidim“, rekla je pevačica, a prenosi IDJ.
„Od kako su deca sa mnom, ovo je prvi put da se razdvajamo na malo duži vremenski period. Ipak, ja sam organizovala sve kako oni ne bi osetili moje odsustvo. Tu su moja sestra i moji roditelji, tako da ih ostavljam u sigurnim rukama. Ništa im neće faliti, a i ja ću se vratiti nakon dve nedelje. Sva sreća pa danas imamo savremene metode komunikacije pa ćemo se čuti i gledati putem kamere na našim telefonima svakoga dana“, dodala je ona. Kada je posao u pitanju, pevačica kaže da je vrlo zadovoljna i nastupima u Srbiji. „Gde god da sam pevala, bilo je puno i mogu da se pohvalim predivnom komunikacijom sa mojom publikom. Presrećna sam svojom karijerom trenutno“, rekla je ona.

POSLEDNJE VESTI