Voša dočekuje Vardar na startu SEHA lige

Rukometaši Vojvodine dočekaće danas ekipu Vardara, čime će započeti novu sezonu u SEHA ligi.
Voša dočekuje Vardar na startu SEHA lige
Foto: 021.rs

Voša je trebalo ranije da započne takmičenje u SEHA ligi utakmicom protiv Motora, ali je meč odložen zbog korona virusa. Sada startuje utakmicom drugog kola B grupe.

Sada će nadmetanje započeti protiv evropskog prvaka - Vardara iz Skoplja.
Šef stručnog štaba Boris Rojević poručuje da im ne ide baš na ruku to što je Vardar u prvom kolu izgubio od Neksea.
 
"Sigurno će imati dodatni motiv da nadoknade taj poraz. Verujemo da će doći u kompletnom sastavu. S druge strane, to je motiv više za moje momke. Da vidimo gde smo u odnosu na najbolje. Moram priznati i to da ćemo razmišljati i o utakmica sa Partizanom u nedelju, na startu plej-ofa domaćeg prvenstva i u tom smislu moraćemo da rotiramo igrače", kaže Rojević.
 
Po rečima desnog beka Jovice Nikolića, prethodnih godina su pokazali da sa Vardarom znaju da igraju egal utakmice.
 
"Uprkos tome, svesni smo kvaliteta evropskog prvaka. Njemu se ne preti, ali Vojvodina sa svima može da igra. Daćemo sve od sebe i to će biti najbolja priprema pred derbi sa Partizanom", zaključuje Nikolić.
 
Utakmica između Vojvodine i Vardara igra se na Slanoj bari, sa početkom u 17.30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.