Stigle su nove torbice koje dižu baš svaki styling

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 08.02.2022.

0

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Kroz dva nova modela torbica doživjet ćete obožavajuću francusku eleganciju i pariški chic koji svakoj odjevnoj kombinaciji daju glamurozan prizvuk

Za mjesec ljubavi studio My Lovely Bag donosi predivnu priču nadahnutu omiljenom serijom “Emily in Paris”. Kroz dva nova modela torbica doživjet ćete obožavajuću francusku eleganciju i pariški chic koji svakoj odjevnoj kombinaciji daju glamurozan prizvuk. Svi volimo ovakve modne dodatke s karakterom, zar ne?!

Saznajmo malo više o junakinjama ove mini kolekcije, one nose imena glavnih protagonistica serijala koji je nadahnuo njihovo stvaranje i vjerujemo da ste se zaljubili već prvim pogledom na njih.

My Lovely Bag

My Lovely Bag

EMILY je mala torba i dolazi u tri predivne nijanse, boji lavande, boji pistacije i petrolej plavoj. Ono što već na prvu očarava je njen jednostavan dizajn ravnih linija s preslatkom ručkicom. Ova mini torbica će probuditi romantičarku u vama te vas svakodnevno inspirirati za slaganje prelijepih odjevnih kombinacija. Osim elegantne ručkice, na torbici je dugi podesivi remen od materijala torbice koji vam osigurava praktično nošenje preko tijela ili na ramenu, a kada je riječ o decentim metalima koji dolaze na torbici, možete izabrati između zlatne, srebrne te antracit boje.

My Lovely Bag

My Lovely Bag

CAMILLE je elegantna torba srednje veličine. Karakterizira ju kombinacija mirne podloge i divljeg uzorka koji će istaknuti vaš temperament i karizmu. Ovo je model koji će biti statemant začin jednostavnim outfitima, dok će onim smjelijima dati dodatnu dozu modne zabave! Kao i kod Emily, remen za nošenje na ramenu ili preko tijela dolazi u boji torbe te s tri boje metala kako bi do kraja torbicu mogli prilagoditi sebi i svom stilu.

Jesi li već odlučila, jesi li Emily tip, ili pak Camille?! ...ili možda oba?!

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Svoju savršenu My Lovely Bag inspiriranu serijom snimljenom u gradom ljubavi potraži već danas na web shopu lovelyboutique.hr ili na jednom od prodajnih mjesta u Hrvatskoj.


VIŠE O TEMAMAMy Lovely BagtorbetorbiceLovely Bags




Povezano