Vesti

0

Danas vetrovito, umereno oblačno, ponegde slabe padavine

Autor: SA

Izvor: Beta

Danas vetrovito, umereno oblačno, ponegde slabe padavine

Izvor: Beta/Dragan Gojić

U Srbiji će danas biti vetrovito, duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar, u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama povremeno i sa olujnim udarima, koji će uveče biti u slabljenju, dok se na planinama zbog jakog vetra očekuje mećava uz stvaranje snežnih nanosa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana će biti umereno i potpuno oblačno, na severu pre podne sa sunčanim intervalima, a na jugozapadu, jugu i jugoistoku mestimično uz provejavanje slabog snega. Uveče i tokom noći oblačno, ponegde sa slabim padavinama, u nižim predelima kiša, u brdsko- planinskim sneg.

Jutarnja temperatura će se kretati od minus dva do dva stepena Celzijusa, najviša dnevna od četiri do 10 stepeni. od -2 do 2 °C, najviša dnevna od 4 do 10 stepeni.

U Beogradu će biti vetrovito, duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar, koji će uveče biti u slabljenju. Tokom dana će biti umereno i potpuno oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima, krajem dana i tokom noći sa slabom, kratkotrajnom kišom. Jutarnja temperatura će biti oko jedan stepen Celzijusa, najviša dnevna oko osam stepeni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR