Vučić o susretu sa Đokovićem: Nikad neću reći da me je Novak podržao na izborima

Aleksandar Vučić prokomentarisao je nedavni susret sa Novakom Đokovićem.
Vučić o susretu sa Đokovićem: Nikad neću reći da me je Novak podržao na izborima
Foto: FoNet/AP
On se u emisiji "Ćirilica" osvrnuo na napade koji su potom usledili na najboljeg tenisera današnice.
"Došao je kod predsednika države, to rade svi sportisti. Mi imamo korektan odnos i ja sam se trudio da mu pomognem jer je to moj posao", naglasio je Vučić.
On je dodao da se sada razmišlja kako se podiže teniska Srbija.
 
"Država je preuzela i više mera nego što je morala, jer je Novak simbol pobedničke Srbije. Novak je rekao 'hvala' i to je normalno. Mi sada razmišljamo kako da podižemo tenisku Srbiju, to je naš interes. I sada će odmah biti negativni komentari. Ja nikada neću reći da me je Novak podržao na izborima. Mene Novak obraduje svakom svojom pobedom, ali ja ne mogu da se kitim njegovim radom. Mi moramo da budemo uz njega i kada ga ceo svet napada. Ti ljudi pokazuju da oni nisu u stanju da podnesu drugačije mišljenje", rekao je predsednik Srbije.
  • geografija

    09.02.2022 10:13
    @Stevica Tolmač A od kada je Beograd u Bosni? Jesi li samo glup ili si i lud?
  • Anja

    08.02.2022 18:34
    Jednom se rađa ovakvo zlo
    Sigurna sam da je predsednik trebao reći 'da li me je podržao', kao što sam sigurna da je zlouporebio Novaka ovako nesrećnom formulacijom rečenice.
  • Stevica Tolmač

    08.02.2022 18:31
    S
    Nećeš reći a već si rekao.miniszarstvo inostranih poslova je trebalo time da se bavi.a ne ti.ti si rodjen u bosni pa tamo vodi politiku veliki srbine.Bosna je tvoja.a ne srbija!nama treba predsednik sa poreklom iz srbije,a ne iz bosne i crne gore!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija