NASILJE! ZEMUNAC DAVIO BIVŠU ŽENU! Miljana: Trudnu me je udarao pesnicom i jurio pištoljem!
Foto: Ana Paunković, Printscreen

slučaj slađana konstantinovića

NASILJE! ZEMUNAC DAVIO BIVŠU ŽENU! Miljana: Trudnu me je udarao pesnicom i jurio pištoljem!

Crna Hronika -

Miljana Konstantinović u ispovesti za Kurir ispričala da je bivši muž Slađan Konstantinović bio nasilan prema njoj, zbog čega mu se i sudi

Slađanu Konstantinoviću, bratu nestalog pripadnika zloglasnog zemunskog klana Ninoslava Konstantinovića, juče je pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu odložno suđenje za porodično nasilje nad bivšom suprugom Miljanom Konstantinović, saznaje Kurir!

Brat "zemunca" optužen je da je 9. novembra 2020. davio svoju bivšu suprugu Miljanu u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu u Beogradu.

Miljana Konstantinović, Slađan Konstantinović
foto: Ana Paunković

Odloženo ročište

- Glavni pretres se odlaže jer kasni optuženi - rekla je sudija i zakazala sledeće ročište za mart. Branjenica Konstantinovića istakla je da se njen klijent „zaglavio u saobraćaju“. Miljana Konstantinović, koja je juče bila u Palati pravde, u ispovesti za Kurir kaže da je tokom braka preživela pakao.

- Sa Slađanom sam bila u braku do jula 2018. Za 17 godina braka smo dobili četvoro dece, od kojih je troje maloletno. On je našao drugu ženu, tražio razvod i ja sam pristala. Ali nije imao gde da ode, pa smo nastavili da živimo u istom stanu na Voždovcu, ali nismo bili par - počinje Miljana svoju ispovest i priznaje da je bivšeg muža često prijavljivala policiji.

- Tokom braka sam trpela nasilje. Prvi put sam ga prijavila 2016, kada me je trudnu udario pesnicom u glavu. Jednom me je jurio pištoljem oko trpezarijskog stola. Pred decom mi je pretio kuhinjskim nožem. Svega je tu bilo - priseća se Miljana nemilih scena.

Ona kaže da je uvek bilo problema među njima

- Slađan je tog 9. novembra 2020. spavao ceo dan i nakon što je ustao u 18 sati, počeo je pred detetom da mi govori: „K**vetino, j**aću ti majku“ i insistirao je da moram da mu do ujutru vratim pištolj, pasoš i ikonu. Međutim, kad sam mu rekla da ne znam o čemu priča, on je počeo da mi uvrće levu ruku - priča nesrećna žena i tvrdi da je Slađan tada „naskočio na nju“.

Kragna oko vrata

- Bio je razjaren kao bik! Bacio me je na krevet, na leđa, i desnom rukom počeo da me davi. Opirala sam se, ali mislila sam da mi je došao kraj. Počela sam da gubim dah, a on je shvatio da će me ubiti, pa me je pustio i izašao iz sobe. Sve vreme me je psovao. Svojim kolima sam otišla u Urgentni centar. Pregledi su trajali do kasno u noć i imala sam hematome i jedno vreme sam nosila kragnu oko vrata .

Bivša supruga Konstantinovića navodi da je sutradan otišla u policiju i prijavila nasilje.

- Osetila sam da se sprema problem i otišla sam s decom - rekla je i dodala da od tada nije bio nasilan prema njoj.

Ubistvo navijača

Znala sam da je pucao

Miljana Konstantinović objašnjava da je shvatila s kakvim čovekom ima posla kad je u oktobru 2013. ubijen navijač Rada Vladimir Lukić.

- Kad sam pitala Slađana da li je ubio navijača, rekao je da nije, a ja sam znala da jeste - rekla je Miljana. Podsetimo, Slađanu Konstantinoviću sudilo se zbog ubistva Lukića u jednom kafiću u Beogradu. Slađan je na kraju suđenja oslobođen optužbi jer je utvrđeno da je pucao u samoodbrani.

U žiži javnosti

Hapšen sa inspektorom

Slađan Konstantinović prethodnih meseci bio je u žiži javnosti jer je u septembru prošle godine bio uhapšen zbog pokušaja otimanja restorana u okolini Požarevca, i to zajedno s Božidarom Stolićem, suspendovanim inspektorom SBPOK, kome se sudi zbog odavanja informacija klanu Veljka Belivuka, i jednim pripadnikom BIA.

1 / 5 Foto: Ana Paunković
štampano izdanje 8.2.2022.
foto: Kurir

U UTORAK, 8. FEBRUARA, U DNEVNOM IZDANJU KURIRA OČEKUJU VAS DVA POKLONA! DOBIĆETE POKLON IZNENAĐENJA plus dodatak STARS

Kurir i ovog utorka svoje čitaoce daruje poklonom iznenađenja. Uz dnevno izdanje novina očekuje vas neki od naših poklon iznenađenja.

Poklon
foto: Kurir

Kao drugi poklon dobićete dodatak Stars:

Otkrivamo sve što poznati žele da sakriju, vruće vesti i stare tajne, plus čekaju vas ekskluzivni intervjui i paparaco fotke!

štampano izdanje 8.2.2022.
foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir.rs - Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track