Sličica Kristijana Ronalda u dresu Sportinga prodata za 70.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.02.22. | 01:37

Samo je dvadesetak dobro očuvanih primeraka na svetu

Krenuće uskoro čuveni Paninijevi albumi sa samolepljivim sličicama za Svetsko prvenstvo u Kataru, a ako vam i ostane nešto duplikata, bolje da ih sačuvate, jer ko zna...

Jedan kolekcionar čuvenih sličica se juče lepo obogatio, kako nikad nije ni sanjao. Sličica Kristijana Ronalda u dresu Sportinga iz sezone 2002/03 prodata je u Nju Džerziju na aukciji za čak 80.000 dolara, što je kada se pretvori nekih desetak hiljada evra manje. Nestvarno...

Izabrane vesti

Kako je objašnjeno na aukciji, na svetu postoji samo oko 200 Ronaldovih sličica u dresu Sportinga, misli se na one koje su kao da su juče izvučene, nisu lepljene u album. A, od tih 200, samo 22 komada je u odličnom stanju, dobilo je od kolekcionara ocenu 10, što znači da može da ide na aukcije.

Ta sezona je bila prva u Kristijanovoj karijeri u Sportingu, pa zbog toga sličica ima posebnu vrednost. Naravno i zbog toga što je raritet.

Ovo je sličica jednog od najboljih fudbalera sveta svih vremena. Rađena je u Italiji za portugalsko tržište. Samo je malo primeraka ostalo posle svih ovih godina, jer ih ljudi uglavnom bacaju kada popune album“, objasnio je Džejmi Solt, koji je vodio aukciju.

Naravoučenije glasi: ne bacajte sličice ni kada vam ostanu duplikati...


tagovi

Kristijano RonaldoSporting Lisabonsličice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara