Frka u Bergamu, da li je Zapata završio sezonu?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.02.22. | 23:47

Gasperini bi mogao da ostane sa samo jednim klasičnim špicom na raspolaganju...

U velikom su problemu Đanpjero Gasperini i njegova Atalanata. Samo 14 minuta proveo je na terenu Duvan Zapata (30) nakon što se oporavio od povrede i zaigrao juče protiv Kaljarija posle mesec i po dana pauze. U prvi mah izgledalo je da se radi o zameni predostrožnosti radi, međutim prema poslednjim informacijama sa Apenina postoji ozbiljna bojazan da je Kolumbijac čak završio sezonu.

Prema pisanju Skaj Italije čeka se pregled magnetnom rezonancom posle kog će biti jasno da li se zaista radi o onome na šta doktori sumnjaju - a to je opasnost od odvajanja aduktorske tetive.

Izabrane vesti

Ukoliko se crne slutnje obistine Zapata bi morao pod nož i onda bi oporavak podrazumevao najmanje tri meseca mirovanja. Pritom, iskustva Džeka Bonaventure od pre nekoliko godina još su gora. Zbog istog problema on je odsustvovao sa terena puna četiri meseca.

Ako bi ostala bez Duvana Zapate Atalanta bi mogla da se osloni samo na još jednog klasičnog špica - Luisa Murijela. To bi značilo, napominje isti izvor, da bi Gasperini mogao da zahteva od uprave da se klub iz Bergama ponovo aktivira na tržištu i zamenu potraži među slobodnim agentima.

Izbor, razume se, nije veliki u ovom momentu, ali postoji nekoliko zanimljivih imena što i dalje tragaju za novim poslodavcima. Svakao najpoznatije jeste Dijego Kosta.


tagovi

Duvan Zapata

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara