©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Mala bara, ali su krokodili lepo nahranjeni

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.02.22. | 23:26

Pogledajte ko vam je doneo novac 7. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

TONDELA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 1:3

Vredi pomenuti da su domaći poslednjih 25 minuta odigrali s čovekom manje, pošto je Neto Borhes zaradio drugi žuti karton i iskljčenje nakon gaženja Darvina Nunjeza. Ipak, uspeli su da postignu počasni pogodak...

Opširnije OVDE

BILBAO - ESPANJOL (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:1

Izabranike Marselina Garsije Torala nije uzdrmao rano primljen pogodak protiv Espanjola, već im je poslužio za demonstarciju karaktera i samopouzdanja na kojem jašu, te su ekspresno okrenuli meč na San Mamesu u svoju korist.

Opširnije OVDE

M. MOZZART - C. ZVEZDA (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 69:76

U ABA ligi Crvena zvezda još jednom je uspela da se uzdigne i pobedom nad tvrdom i upornom ekipom Mege Mozzart nanizala 14. pobedu u ABA ligi čime se dodatno učvrstila na vrhu tabele.

 Opširnije OVDE

MOREIRENSE - BELENENSES (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 4:1

Bitka dve ekipe koje drže "fenjer" u Primeiri pokazala je da Belenenses, po svemu sudeći nema šta da traži u portugalskom prvoligaškom društvu. Dok navijači Moreirensea i dalje mogu da gaje nadu u opstanak. Bilo kako bilo, mnogim igračima danas u MOZZARTU prolazak ovog keca je dobrodošao.

CIBONA - SPLIT (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 84:65

Zagrepčani su bili vrlo uverljivi na svom parketu, svaka neizvesnost otklonjena je već u prvoj četvrtini kada je Cibona pogađala šta je htela, a Split bio neprepoznatljivo loš.

BOTOŠANI - DINAMO BUK. (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 4:0

Navijači Dinama očigledno već moraju da se pripreme za povratak nekada slavog kluba u drugoligaško društvo. Botošani su pokazali bivšem prvaku Rumunije gde mu je trenutno mesto, a ono svakako nije u Ligi 1.

PRECRTANO

SALERNITANA - SPECIJA (tip KI2VPP2, kvota 2,20) - rezultat 2:2 (2:2)

Specija će pobediti ili voditi na poluvremenu. A na kraju nerešeno i posle 45 i posle 90 minuta. Za dva spektakularna gola iz slobodnih udaraca bio je zaslužan as Salernitane Simone Verdi, ali to nije bilo dovoljno da bi ekipa Stefana Kolantuona došla do dragocenih bodova u borbi za opstanak.

Opširnije OVDE

M. MOZZART - C. ZVEZDA (tip 2&VIŠE - 160,5, kvota 2,22) - rezultat 69:76

Tradicionalno su košarkaši Mega Mozzart skupo prodali košu aktuelnom šampionu kada ga dočekuje u svom domu. Nije se dalo talentovanim pulenima Vlada Jovanovića da zaokruže niz lepih rezultata.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara