VUČIĆ POSLAO OŠTRU PORUKU MILU: Đukanović mora da zna jednu stvar!
Foto: Dado Đilas, EPA

Predsednik Srbije o izjavi crnogorskog predsednika

VUČIĆ POSLAO OŠTRU PORUKU MILU: Đukanović mora da zna jednu stvar!

Politika -

Njegove izmišljotine, brutalne laži o uticaju Srba i Srbije, i o tome da su Srbi narod sa malignim uticajem, zajedno sa Rusima, protiv toga ću da se borim uvek, kazao je Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o izjavi crnogorskog predsednika Mila Đukanovića o tome kako se Crna Gora odbranila od velikosrpskog nacionalizma, kazao je da se Đukanoviću priviđaju različite stvari.

"Priviđaju mu se različite stvari, samo nek nastavi tako, ima on pametnija posla nego da se bavi Srbijom", naveo je Vučić.

Predsednik Srbije nije hteo da komentariše političku krizu u Crnoj Gori.

„Nisam se bavio situacijom u Crnoj Gori, to je pitanje za jednu drugu državu i oni se time bave. Ali Đukanovićev pristup koji je uvek izrazito antisrpski, na svakom mestu ću da osudim. Njegove izmišljotine, brutalne laži o uticaju Srba i Srbije, i o tome da su Srbi narod sa malignim uticajem, zajedno sa Rusima, protiv toga ću da se borim uvek“, kazao je Vučić.

On je poslao poruku crnogorskom predsedniku.

„Đukanović mora jednu stvar da zna - uvek ću da štitim srpski narod i uvek ću da branim Srbiju i znam koliko to opasnosti nosi. Ja alternativu nemam, imam jednu zemlju i jedan narod kom pripadam“, naglasio je Vučić.

Oni koji se izjašnjavaju kao Crnogorci nama nisu ništa krivi, oni su naša braća, ali nećemo da dozvolimo da šutirate i šikanirate srpski narod, dodao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track