VERILA SE NATAŠA KOVAČEVIĆ! Srpskoj košarkašici pripremljeno romantično iznenađenje, ostala bez teksta, pa izgovorila DA!
Foto: Printskrin/ Instagram

LEPO

VERILA SE NATAŠA KOVAČEVIĆ! Srpskoj košarkašici pripremljeno romantično iznenađenje, ostala bez teksta, pa izgovorila DA!

Košarka -

Srpska košarkašica Nataša Kovačević prema svemu sudeći staje na ludi kamen.

Ona se verila za svog partnera Vuka, a sve je podelila na društvenim mrežama gde je objavila dve fotografije, uz emotikon prstena, a poruke u kojima im čestitaju veridbu pristižu sa svih strana

"Čestitam, divno biće!" napisala je glumica Dragana Mićalović, dok se streljašica Ivana Maksimović priključila čestitkama u komentarima ispod objave.

Nataša je izbegavala da govori o svom emotivnom partneru, ali je uvek isticala da je srećna i zadovoljna žena i da se može pohvaliti da je našla partnera koji je čini ispunjenom.

"Nataša uživa kraj Vuka. Ne vole da se pojavljuju u javnosti, ali uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Vuk je pripremao danima kako da iznenadi Natašu, a onda organizovao romantičnu večeru i zaprosio je. Nataša je ostala bez teksta kada je ugledala prsten. A onda je rekla “da” i pao je poljubac. Baš su divan par. Našli su se i jedno drugom znaju da ugođaju. Ljubav cveta kod njih ", saznaje Blic

Jedna od najtalentovanijih mladih košarkašica Evrope je, podsetimo, 7. septembra 2013. godine doživela tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je izgubila nogu.

Nataša Kovačević
foto: Saša Pavlić

Iako se činilo da se završila karijera jedne uspešne sportiskinje, ova mlada žena iznenadila je kompletnu javnost kada se samo dve godine nakon nesreće vratila na teren i postala inspiracija mnogima.

Kurir sport / Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track