Predejane i Vladičin Han oplakuju stradale devojke

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.02.2022 - 11:44

Deset dana nakon tragedije, kada su dve devojke stradale, a dve povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Vladičinog Hana, muk i neverica vladaju u varošici Prdejane u Grdeličkoj klisuri.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Slična je situacija i u Vladičinom Hanu, gde su devojke izlazile često, ako i kobne noći kada su se vraćale kući nakon izklaska. Grad je oblepljen umrlicama.

- Roditeljima Anđele koja je vozila automol je mnogo teško, oni svi žive blizu, teško im je da prođu pored kuća u kojima žive porodice poginulih.

Anđeli je u pritvoru mnogo teško, u lošem je stanju, a veoma loše je i druga, Kristina M.


Dok su na lekovima nekako se drže, čim lekovi popuste to je plač, vrtoglavice... Zato Kristinu još uvek i ne mogu da ispitaju. Vraća joj se sve, to je ogroman stres -
kaže komšija.

Anđela S. se sumnjiči za krivično delo “teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 sata ujutru, kada je "golf" kojim je upravljala Anđela S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.


Tela stradalih, Anđele Milovanović i Kristine Petković, pronađena su u Južnoj Moravi. One su sahranjene u rodnom Predejanu.

Kako kažu u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, tek nakon saslušanja i Kristine M., tužilaštvo će saopštiti više detalja o nesreći kakvu jug Srbije ne pamti.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: