Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

REZZIME DANA (nedelja): Devet pogodaka, samo je Atalanta kiksnula

Vreme čitanja: 3min | ned. 06.02.22. | 23:33

Pogledajte ko vam je 6. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi prošli danas:

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - VERONA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Prvi meč, samo 13 minuta igre i gol za Dušana Vlahovića. Debitantski u crno-belom dresu, a 18. ukupno u Seriji A. Promenio je dres, zaigrao za mnogo veći klub, sa mnogo većim očekivanjima i daleko težim bremenom na leđima, ali ne vredi. Vlahović je nepopravljiv. Ništa to njega ne dotiče, on samo gol vidi. I mreže trese. Od prvog minuta počeo je da se otplaćuje Staroj dami, jer joj je otvorio vrata pobede nad Veronom – 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - GRANADA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Dobio je Jović šansu u završnih 25-30 minuta, ali kada u odsustvu Karima Benzeme i Marijana Dijaza nema ulogu startera ozbiljno potvrđuje da mu je vreme da razmišlja o budućnosti van Madrida. Real je na mišiće dobio Granadu rezultatom 1:0 (0:0) i to zahvaljujući golčini Marka Asensija koji je servirao jedan od svojih specijaliteta te poslao neodbranjiv udarac sa gotovo 25 metara.

Opširnije OVDE.

VENECIJA - NAPOLI (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Kako se Osimen sredinom januara vratio u tim, vratile su se i pobedničke navike Napolitanaca. Istina, u trijumfima nad Bolonjom i Salernitanom u prethodna dva kola Nigerijac je hvatao zalet ulascima sa klupe, ali se ove nedelje konačno našao u startnoj postavi i svojim golom doneo Napoliju minimalnu pobedu nad Venecijom na gostovanju – 2:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

SPORTING - FAMALIKAO (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Uspeo je Sporting da se oporavi od kikseva i večeras je upisao drugu uzastopnu pobedu. Nije mu bilo teško, Famalikao je slab tim, koji se grčevito bori za opstanak i pogotovo na stadionu Žoze Alvalade nema čemu da se nada – 2:0.

Opširnije OVDE.

ARUKA - PORTO (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:2

Od skromne Arouke malo ko je i očekivao da može da zaustavi Zmajeve koji su u brišućem letu. Za pohvalu je što je domaćin izdržao nešto više od 50 minuta. Ali, onda su samo četiri minuta bila dovoljna da Porto stavi tačku na bilo kakvu neizvesnost – 2:0.

Opširnije OVDE.

GENK - VAREGEM (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Genk je odradio posao bez mnogo potrošnje. Naime, gosti su poklonili prvi od dva gola u završnici prvog poluvremena, da bi na samom početku drugog poluvremena pao i taj drugi pogodak kojim je rešena svaka dilema. Lagani kec.

LIL - PSŽ (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:5

Malo ko je poslednjih godina uspevao da stane na put skupocenom timu Pari Sen Žermena. Lil je bio jedan od retkih koji je umeo da ga saplete i u poslednjih devet sezona uz Monako jedini mu skinuo unapred prisvojenu krunu. Međutim, večeras nije bio ni blizu. Ono što je na papiru bilo derbi 23. kola, na Pjer Morou se pretvorilo u stradanje aktuelnog šampiona u režiji budućeg prvaka države. U poslednjem meču runde na samom vrhu Francuske Lil – Pari Sen Žermen 1:5 (1:3).

Opširnije OVDE.

ANDERLEHT - EUPEN (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 4:1

Anderleh je sve rešio posle 25 minuta utakmice, kada je na semaforu stajalo 3:1. U nastavku je samo pitanje bilo koji će konačni rezultat biti, a videli smo još jedan pogodak u mreži gostiju. Poslastica za one koji su uz keca jurili i golove.

VESTERLO - LOMEL (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Vesterlo nije mnogo odugovlačio. Već u 7. minutu pao je prvi gol, što je dalo određeni mir domaćinu za nastavak utakmice. Nastavilo se u istom ritmu, da bi na startu drugog poluvremena pala još dva gola za ubedljiv trijumf i novi zaokruženi pogodak.

PRECRTANO

ATALANTA - KALJARI (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 1:2

Klub iz Bergama upisao je treću uzastopnu utakmicu bez pobede, pošto je na svom Atleti Azuri d'Italija stadionu poražen 1:2 (0:0). Uz negativan rezultat domaćine dodatno brine nova neubedljiva partija ekipe koja je ne tako davno igrala možda i najlepši fudbal u Evropi.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara