Chrome menja ikonicu nakon osam godina

Prvi put posle osam godina biće promenjena ikonica Google Chrome pretraživača.
Chrome menja ikonicu nakon osam godina
Foto: Pixabay
Google je rešio da 2022. godina bude godina kada će sve modernizovati i prvo što će uraditi je promena ikonice za Google Chrome.
Originalni Chrome logo iz 2008. godine bio je 2D, pa je promenjen 2011. godine u 3D, da bi 2014. godine modernizovali ikonicu po poslednji put i osam godina nije promenjena.
Google takođe želi da na svakom operativnom sistemu ikonica za Chrome izgleda isto, pošto ima razlike na Windowsu, macOS-u, ChromeOS-u...
 
U nedelju ujutru je krenulo ažuriranje i polako će ljudi dobiti novu ikonicu, dok će u naredna dva meseca svi korisnici na svim platformama dobiti novi izgled Chrome ikonice.
 
Krajem marta izlazi i Chrome 100, pa će tada zaključiti redizajn i ažuriranja tog tipa i svi će imati novu ikonicu.
 
  • Dragan

    08.02.2022 20:17
    Ah
    Ova ikonica na slici je ikonica već dosta godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija