Na prodaju odmaralište "Vojvodina" u Igalu, početna cena 3,7 miliona evra

Privredna komora Vojvodine raspisala je tender za prodaju hotela "Vojvodina" u Igalu, a početna cena iznosi 3,7 miliona evra, piše eKapija.
Na prodaju odmaralište "Vojvodina" u Igalu, početna cena 3,7 miliona evra
Foto: Google maps
Na prodaju je hotel površine 421 kvadrat i poslovni ugostiteljski prostor površine 365 kvadrata. Na prodaju je i dvorište, a ceo kompleks se nalazi u katastarskoj opštini Topla. Rok za dostavljanje ponuda je 14. februar.
Pred Privrednim sudom Crne Gore vodi se spor po tužbi "Igaloprometa" radi utvrđivanja prava suvlasništva nad hotelom, kako je pisao 021.rs.
Tender za prodaju odmarališta Vojvodina raspisan je i u martu 2020. godine, a početna cena je tada iznosila 4,7 miliona evra. Sledeći pokušaj prodaje usledio je u junu iste godine, a cena je umanjena za miliona evra, ali i taj pokušaj prodaje propao.
 
U martu 2021. godine Pokrajinska vlada je prodala svoj udeo u odmaralištu za 147,6 miliona dinara Privrednoj komori Vojvodine.
  • Milica

    07.02.2022 09:16
    Kakav bunar bez dna!
    Kako se objekat odrzao više od trideset godina i nije bio na gubicima, šta G.din Jovan ima protiv socijalističkog režima.Bar se nesto izgradilo.Još jednom kažem, ne dozvolimo da se ovo odmarslište proda,ono se i zove "Vojvodina" kome smeta,može da letuje ko želi,manite se demagogije nerentabilno, a zvrlji po gradu na stotine objekata koji se ne koriste.Neko iz vlasti hoće da se ugradi u ovu prodaju.Čuvajmo nešto što je ponos naš!
  • Milica

    07.02.2022 08:10
    Šta je ovoj vlasti!
    Bolje da ne pročitah ovu vest.Objekat su gradile Vojvodjanske ustanove, pravo korišćenja je bilo sto godina,objekat ne može biti lepši,letovale generacije i generacije naših baka,dece,unučadi.Poznata Vojvodjanska kuhinja u njemu.Zašto se prodaje!Ova vlast, očigledno nekom namešta prodaju.Strašno šta se radi!Narode,ne dajte da se i ovo otudji!Sve je smišljeno,pre izbora ovo uraditi!Čuvajmo nešto što smo izgradili.
  • Jovan

    07.02.2022 06:47
    Prodaje se zato sto je to bunar bez dna koji ne moze da opstane na trzistu sa konkurencijom. To je zaostavstina iz socijalistickog sistema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti