VIDEO: Polugoli modeli reklamiraju mrtvačke sanduke

Jedno pogrebno poduzeće u Rusiji angažovalo je oskudno obučene žene da plešu oko mrtvačkih sanduka kako bi promovisali svoje usluge.
Reklama je izazvala negodovanje na društvenim mrežama.
Pogrebno poduzeće "Horonim" u Moskvi suočeno je s burnim reakcijama zbog svoje odluke da angažuje više lepih žena za promociju pogrebnih usluga "za sve kategorije građana" na Instagramu i Tiktoku. 
Video koji su objavili na društvenim mrežama označen je kao "neukusan i uvredljiv", a prikazuje žene u donjem vešu kako poziraju uz sanduke. Jedna od devojaka uskočila je u sanduk i uvijala se, dok je druga stavila nogu na njega i mazila se pred kamerom.
 
Nejasno je da li će biti preduzeti pravni postupci protiv pogrebnika u Rusiji, zemlji u kojoj je zbog novog zakona o nepristojnosti u zatvoru zbog "vređanja osećaja vernika" završio influenser koji je pozirao go za fotografiju ispred crkve. 
 
  • mrva

    08.02.2022 08:14
    dobra reklama
  • Marko

    07.02.2022 15:48
    Ccccc...
    Jel' ovo za nekrofile?
  • Jel..

    06.02.2022 17:43
    Jel..
    Jel idu i one u paketu za ozaloscene?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin