Glavni odbor DSS potvrdio izlazak na izbore u koaliciji NADA

Glavni odbor Demokratske stranke Srbije potvrdio je danas Odluku Predsedništva stranke.

Izvor: B92

Nedelja, 06.02.2022.

17:10

Glavni odbor DSS potvrdio izlazak na izbore u koaliciji NADA

Odluka je da izađe na predstojeće predsedničke, parlamentarne i na izbore za Skupštinu Grada Beograda u koaliciji sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije čiji je predsednik Vojislav Mihailović u okviru srpske koalicije NADA.

Takođe, potvrđeno je i da će ispred Srpske koalicije NADA koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana, kandidat za predsednika Republike Srbiji biti predsednik DSS-a Miloš Jovanović.

"Srpska koalicija NADA je predstavljena septembra 2021. godine u Novom Sadu. Ona kao takva postoji i ona će izaći na izbore, a uveren sam da ja kao predsednički kandidat imam ozbiljne šanse da uđem u drugi krug izbora. Kada vidim ljudi koje nas podržavaju, nisam zabrinut jer znam da će sve doći na svoje, da će naša ideja koja objedinjuje nacionalno i demokratsko pobediti“, izjavio je Jovanović, kako je saopšteno iz koalicije NADA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: