Najnovijih 13 serija koje stižu u februaru - od sitkoma do seks snimka VIDEO

Svi ljubitelji serija mogu da odvoje februar kao mesec u kojem će uživati u ovih 13 serija čiji trejleri najavjluju dobru zabavu.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 05.02.2022.

15:17

Najnovijih 13 serija koje stižu u februaru - od sitkoma do seks snimka VIDEO
Foto:Profimedia

"Pam & Tommy" (2. februar)

Lili Džejms i Sebastijan Sten igraju Pamelu Anderson i Tomija Lija u mini seriji koja se bavi njihovim brakom i seks snimkom zbog koje su se pojavile u svim svetskim tabloidima.

"Raised by Wolves", 2. sezona (3. februar)

Serija tvorca Ridlija Skota ušla je u drugu sezonu i nastavljamo da pratimo android par i njihovo šestoro ljudske dece nakon što se pridruže koloniji i naviknu na promene u novom okruženju.

"Reacher" (4. februar)

Nova akciona serija zasnovana je na prvom romanu Li Čajlda o Džeku Ričeru, "Killing Floor", i pratimo Ričera dok pokušava da se vrati civilnom životu nakon karijere istražitelja vojne policije.

"Suspicion" (4. februar)

Ovo je priča o američkoj preduzetnici (Uma Turman) čiji je sin kidnapovan tokom boravka u njujorškom hotelu. Četvorica britanskih državljana postaju osumnjičeni u ovom slučaju i pokušavaju da dokažu svoju nevinost tokom istrage o otmici.

"Inventing Anna" (11. februar)

Nova serija Shonde Rimes inspirisana je istinitom pričom o Ani Delvi, ženi koja se predstavila kao nemačka bogata naslednica da bi izvukla novac od bogatih i naivnih Njujorčana.

U glavnoj ulozi Džulija Garner.

"Bel-Air" (13. februar)

Ozbiljnija, dramatičnija verzija omiljenog sitkoma iz 1990-ih, "Princ iz Bel-Aira", prati mladog Vila (Džabari Benks) koji se seli iz problematične zapadne Filadelfije i počinje da živi u vili na Bel Eru.

Seriju je producirao Vil Smit.

"The Marvelous Mrs. Maisel", 4. sezona (18. februar)

Ovog meseca vraća se i četvrta sezona omiljene serije, a ovoga puta pratimo naslovnu junakinju koja tokom šezdesetih pronalazi novi angažman koji stvara probleme između nje, njenih prijatelja i porodice.

"Severance" (18. februar)

Glumac i reditelj Ben Stiler sa talentovanom glumačkom postavom koju predvode Patriša Arket, Adam Skot, Džon Turturo i Brit Louer, a radnja prati grupu zaposlenih na operaciji koja deli nečija sećanja između profesionalnog i privatnog života.

"From" (20. februar)

Braća Ruso imaju novi SF triler, a radnja se nalazi u malom gradu u Centralnoj Americi i tiče se stanovnika koji su tamo zarobljeni i ne znaju kako da pobegnu. Njihov bekstvo sprečavaju zastrašujuća čudovišta.

Stiven King je već pohvalio seriju.

"Space Force" 2. sezona (23. februar)

Druga sezona humoristične serije nastavlja priču o generalu Nerdu (Stiv Karel) i njegovom timu koji pokušavaju da se dokažu novoj administraciji dok se istovremeno bore sa sopstvenim problemima.

"Vikings: Valhalla" (25. februar)

Ovaj spin off Vikinga smešten je 100 godina pre kraja originalne serije i prati avanture i bitke nove grupe istraživača koji se susreću sa Englezima. Glavne uloge tumače Sem Korlet, Leo Sater i Frida Gustavson.

"Super Pumped: The Battle for Uber" (27. februar)

U glavnoj ulozi odličnog Džozefa Gordona-Levita u ovoj mini seriji, on igra Trevisa Kalanika, suosnivača Ubera koji je izbačen iz kompanije 2017. tokom neočekivanog preuzimanja. U seriji takođe igraju Uma Turman i Kajl Čendler.

"Killing Eve", 4. sezona (27. februar)

Hvaljena serija vraća se sa četvrtom i poslednjom sezonom, a agent MI6 Eve Polastri će ovoga puta konačno završiti svoju poteru za međunarodnim plaćenikom Vilanelom. Stižu još i: "Raising Dion" (1. februar), "Sweet Magnolias", 2. sezona (4. februar), "Dollface", 2. sezona (11. februar), "All American: Homecoming" (21. februar), "The Endgame" (21. februar), "Snowfall" (23. februar), "Law and Order", 21. sezona (24. februar), "Better Things", 5. sezona (28. februar).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: