KU***N SIN ME TERAO DA MU ČISTIM KOPAČKE Ronaldo otkrio kako ga je legendarni Brazilac MALTRETIRAO: Želeo je da me izbaci iz tima!
Foto: Profimedia

otvorio dušu

KU***N SIN ME TERAO DA MU ČISTIM KOPAČKE Ronaldo otkrio kako ga je legendarni Brazilac MALTRETIRAO: Želeo je da me izbaci iz tima!

Fudbal -

Ronaldo se prisetio svog debija za reprezentaciju Brazila.

Legendarni Brazilac, napadač od kog su strahovale sve odbrane na svetu, prošao je pravi pakao kada je sa 17 godina debitovao za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u SAD.

A u nacionalnom timu dočekale su ga velike zvezde fudbala poput Bebeta i Romarija... Upravo ovaj poslednji se nameračio na golobradog momka i bio bezrezervno "zao" prema tinejdžeru.

"Njih dvojica su mi bili inspiracija, ali je Romario bio kur**n sin jer je nas mlađe igrače terao da mu čistimo kopačke ili donosimo kafu", otkrio je popularni Zuba.

Ronaldo, Romario
foto: Profimedia

Dve godine kasnije Ronaldo je prvi put u karijeri proglašen za najboljeg fudbalera na planeti, pa je ljubomorni Romario na sve moguće načine pokušavao da ga skloni iz tima.

"Uoči jednog treninga koji je prethodio duelu Kopa Amerike prišao mi je i rekao da se pripremim da idemo u izlazak. Poručio mi je da je spremio merdevine da preskočimo hotelski zid, a ispred će nas čekati taksi. U hotel smo se vratili u pet ujutro i sledećeg dana sam bio preumoran na treningu. Shvatio sam da je Romario to uradio namerno kako bi zauzeo moje mesto u prvih 11"

Tinejdžer, koji je iz poštovanja slušao sve naredbe i ipunjavao sve hirove starijeg kolege, daleko je nadmašio Romarija i po fudbalskom znanju i po rezultatima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track