ILIEV OTKRIO KARTE KADA JE U PITANJU POVRATAK MARKOVIĆA: Sveta će nam biti potrebniji na leto, sad teško možemo da ga dovedemo!
Foto: Starsport

ništa od povratka

ILIEV OTKRIO KARTE KADA JE U PITANJU POVRATAK MARKOVIĆA: Sveta će nam biti potrebniji na leto, sad teško možemo da ga dovedemo!

Fudbal -

Sportski direktor crno-belih iskren kada je u pitanju nekadašnji defanzivac

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, otvoreno je rekao da crno-beli žele da vrate Svetozara Markovića iz Olimpijakosa, ali da ta misija ne ide tako lako.

Da podsetimo, uprava Partizana poslala je ponudu čelnicima Olimpijakosa za Svetozara Markovića vrednu 500.000 evra. Međutim, Grci traže 800.000 evra, bez obzira što Marković na proleće neće igrati za tim Pireja.

Svetozar Marković
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

- Sveta je dosta dao Partizanu u oba navrata kada je bio. Mi uvek razmišljamo o potencijalnim povratnicima, kvalitetnim igračima, međutim, njegova situacija nije čista. A, Partizan je u ovom trenutku pokriven na svim pozicijama. Njegovi kvalitetu su nam dobro poznati, imamo pozitivno mišljenje o njemu, ali Marković je neko ko je potencijalno potreban klubu od leta - rekao je za TV Arenasport Ivica Iliev sa priprema u Turskoj i dodao:

- Da smo sada u letnjem prelznom roku, verovatno bismo se drugačije ponašali. Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom naših odbrambenih igrača, teško da može bilo šta da se desi u ovom prelaznom roku.

Ivica Iliev
foto: Starsport

Partizan se već sada ozbiljno sprema za letnji prelazni rok.

- Znam sada koje će nam pozicije biti potrebne na leto. Ali, dosta toga će zavisiti od završetka sezone, od rezultata koji ćemo postići. Isto važi i kada su produžeci ugovora u pitanju. U narednom periodu ćemo krenuti u razgovore sa većinom igrača kojima ističu ugovor, stavićemo sve na sto, naše i njihove ambicije. Ono što smo uveli i što će zavisiti i u budućosti je da će dosta toga zavisiti prvo od rezultata koji budemo ostvarili - objasnio je Iliev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track