NADAL ĆE OSVOJITI ROLAN GAROS, A ONDA ĆE TE VIDETI KO JE NOVAK! Britanac zna epilog trke za najboljeg tenisera svih vremena!
Foto: Profimedia, EPA/Neil Hall

ZANIMLJIVO

NADAL ĆE OSVOJITI ROLAN GAROS, A ONDA ĆE TE VIDETI KO JE NOVAK! Britanac zna epilog trke za najboljeg tenisera svih vremena!

Tenis -

Bivši britanski teniser Greg Rusedski analizirao je trku za najboljeg igrača svih vremena.

Britanac i dalje smatra da će Novak Đoković osvojiti najviše grend slemova iako je Rafael Nadal pomalo neočekivano osvojio Melburn.

"Mislim da će Novak osvojiti 24 ili 25 grend slem titula" pričao je Rusedski, još pre nego što je srpski teniser onemogućen da nastupi na Australijan openu.

I pored nesrećnih okolnosti u Australiji po Đokovića njegovo mišljenje se nije promenilo.

"Uvek sam govorio da će Đoković završiti sa najviše Grend slemova i i dalje mislim isto. On je najbolji. Jedino mesto gde je Federer opasan je Vimbldon, a ne znamo koliko će biti fizički spreman. Verovatno će Nadal osvojiti 22. grend slem na Rolan Garosu" rekao je nedavno Rusedski.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

On je dalje izneo svoja očekivanja od 2022. godine.

"Mislim da će Đoković prihvatiti izazov i pokušati da osvoji Vimbldon i US Open koliko god može. Lako bismo mogli da 2022. završimo sa Noletom i Rafom koji imaju 22 grend slema. Videćemo šta će se desiti, ali mislim da će Đoković završiti sa najviše velikih titula" dodao je Rusedski.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja