Horoskop Horoskopski znakovi

Vodoliju, Lava i Strelca svi žele u društvu i svi padaju na njihov šarm

sarmer horoskop

Postoje ljudi koji samom svojom pojavom plene i privlače pažnju. Njih krase harizmatičan duh, prijatnost, sposobnost da uvek naprave dobru atmosferu i otvoreno srce. Takvi likovi su omiljeni u svakom društvu i za njih važi da su najbolji prijatelji i partneri.

Rođene u znaku Vodolije, Lava i Strelca svi vole, neodoljivi su, šarmantni i osvojiće svačije simpatije.

Vodolija

Njihova mašta je toliko bujna da često prevazilazi stvarnost. Njih uvek prati zabava i sa njima se najlakše odluta u svet mašte i fantazije.

Vodolije zauzimaju ozbiljan stav samo kada nekome treba da daju prijateljski savet. U tim slučajevima odlikuje ih objektivnost, jednakost i pravičnost.

Ponekada umeju da se ponašaju otkačeno, što često nailazi na nerazumevanje okoline. Duhoviti su i uvek su poželjni u većem društvu. Dobri su kao motivatori, pošto su i samo večito motivisani.

Za srećnika koji osvoji njihovo srce Vodolija će sve učiniti kako bi ga usrećila.

Lav

Njhov život obeležen je zabavom, a vođen adrenalinom. Lav voli život, pa vam nikada neće dopustiti da upadnete u rutinu i monotoniju.

Ipak, više od svega Lav voli sebe i da bi bio srećan neophodno je da prvo zadovolji svoje želje, a tek onda će svoju pažnju usmeriti na druge.

Njihov entuzijazam je zarazan, a ako naučite da ih “razumete”, njihovi fazoni i dosetke postaće vam beskrajno šarmantni.

Lavovi su romantici koji cene tuđu pažnju, a ako gaji osećanja prema vama, daće sve od sebe da vam bude najbolji mogući kolega, prijatelj i ljubavnik.

Strelac

Njihova privrženost i predanost osvojiće vas na prvu loptu, a Strelac će cam postati prijatelj za ceo život. Oni nikada neće odati vaše tajne i ostaće vam verni po cenu svega.

Njihova osobina da budu savršeno strpljivi slušaoci učiniće da se ponovo osećate mladim, jer energija Strelca prosto zrači i nemoguće ju je ignorisati.

nikada neće zaboraviti ni jedan trenutak kada ste nešto učinili za njih i uvek od njih možete da očekujete iskren i prijateljski savet.

Sa njima se može razgovarati o svemu i nikada se nemojte bojati da će vas osuditi.

Od Lava do Bika: 4 znaka Zodijaka koji su mentalno najsnažniji

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
Share via
Copy link