Nova vest
Košarka

Subota, 05.02.2022.

09:35

Partizan protiv Borca "leči rane"

Košarkaši Partizana i čačanskog Borca igraju u Beogradu utakmicu 19. kola regionalne ABA lige.

Izvor: MS

Autor: MS

Partizan protiv Borca
Foto: KK Partizan

Crno-beli se vraćaju u srpsku prestonicu nakon poraza u Badaloni od Huventuda, u Evrokupu, i žele da se vrate na pobednički kolosek.

Nalaze se u padu forme, sa tri neuspeha u prethodna tri meča, pa je meč sa Čačanima prilika da se podignu.

"Kao i uvek, imamo maksimalno poštovanje prema Borcu. Odigrali su dobro poslednju utakmicu, uhvatili su ritam, vratio im se bitan igrač, Raša Đoković koji ima kao napadač izuzetan kvalitet. Mi ćemo probati da sa jednim treningom reagujemo i da se spremimo što bolje", istakao je trener Željko Obradović.

Oprezan je i centar Alen Smailagić.

"Borac je jako nezgodna ekipa koja nam dolazi posle pobede. Mi dolazimo nakon putovanja i slabo odigrane utakmice, ali se nadamo da ćemo se vratiti pobedničkom nizu i da ćemo se pokazati u pravom svetlu", poručio je Smailagić.

U prvom delu sezone, Partizan je u Čačku savladao Borac 86:68.

Trener Borca Marko Marinović dao je zanimljivu izjavu.

"Dobro znamo protiv koga igramo. Ekipa Partizana je među najjačim u ligi. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo, tako da u dobrom raspoloženju čekamo početak susreta. Želimo da probamo da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. A prava prilika za to je meč protiv ekipe koja je napravljena da bude barem za klasu bolja od ostalih", rekao je Marinović.

Utakmica se igra od 17.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve