Kviz o srpskoj vojnoj istoriji danas u podne

Ministarstvo odbrane pozvalo je sve ljubitelje vojne istorije da danas u podne učestvuju u nagradnom kvizu iz srpske vojne istorije, na zvaničnom internet sajtu i Fejsbuk stranici ministarstva.
Kviz o srpskoj vojnoj istoriji danas u podne
Foto: 021.rs
U saopštenju se dodaje da potencijalni učesnici mogu prethodno da provere znanje i pripreme se za takmičarski ciklus, putem test verzije kviza koja je od početka godine dostupna na njihovom sajtu.
"Takmičarski kviz je vremenski ograničen, a u obzir će se uzimati samo rezultati onih učesnika koji ga pokrenu u vremenu od 12 do 12.05 sati, 5. februara. Vreme počinje da se meri nakon unosa podataka o igraču i klikom na dugme 'Započni kviz'", dodaje se u saopštenju.
Najuspešniji takmičar biće nagrađen sedmodnevnim boravkom na bazi polupansiona u vojnim objektima na Tari, drugoplasirani u objektima Vojne ustanove "Morović", takođe u trajanju od sedam dana, a trećeplasiranog takmičara očekuje paket promotivnog materijala Ministarstva odbrane.
 
Takmičarski ciklusi biće organizovani svake prve subote u mesecu do kraja 2022. godine.
  • Kviz Milioner

    04.02.2022 23:35
    I za kraj pitanje za sve učesnike kviza : " Gde i kada je bila poslednja pobeda srpske vojske"?. I pitanje za milion dinara :"Koliko je od poslednje pobede srpske vojske, oficira dobilo čin generala, a da su se u popisu stanovništva izjašnjavali u rubrici narodnost, kao Srbi."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.