VLAHOVIĆ POSTAO "INSTAGRAM MILIONER": Evo kako Juventus uz pomoć Ducija može da povrati SILAN NOVAC potrošen na njegov transfer
Foto: Profimedia

velika zvezda

VLAHOVIĆ POSTAO "INSTAGRAM MILIONER": Evo kako Juventus uz pomoć Ducija može da povrati SILAN NOVAC potrošen na njegov transfer

Fudbal -

Na sve dolazi i Dušanova plata od 7.000.000 evra na godišnjem nivou...

Uz određene bonuse transfer Dušana Vlahovića koštaće Juventus čak 75.000.000 evra, a "Stara dama" bi uprkos ozbiljnom trošenju mogla i da profitira.

Prvo, očekuje se da srpski napadač kao najbolji strelac lige u velikoj utiče na rezultate ekipe iz Torina, a drugo je, naravno, finansijski profit. Ili makar vraćanje dela potrošenog novca.

Brojni ljubitelji fudbala koji su postali obožavaoci srpskog fudbalera skoro pa se udvostručila samo u poslednjih mesec dana.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Otkako je počelo ozbiljnije da se priča o transferu u Juventus krenuo je vrtoglavi rast popularnosti mladog fudbalera, a njegov Instagram nalog već je prešao granicu od 1.000.000 pratilaca. Samo u poslednje četiri nedelje Vlahović je dobio blizu 450.000 novih pratilaca.

Pa, ako je suditi po tome, prodaja novih prugastih "sedmica" mogla bi da bude poprilično uspešna.

Nasledio je broj Kristijana Ronalda koji je u prethodnom prelaznom roku napustio Torino, a cena jednog dresa u zvaničnim prodavnicama Juventusa je 150 evra, tačnije, po srednjem kursu Narodne banke Srbije preko 17.600 dinara.

Dušan Vlahović, Juventus
foto: Screenshot/FC Juventus

Poznato je da se veliki klubovi uzdaju u prodaju dresova kada završvavaju velike tranfere.

Prema informacijama koje su izneli popularni inostrani mediji leta 2018. godine kada je Ronaldo stigao u Juventus, klub je u 24 sata prodao dresove u vrednosti od čak 53.000.000 evra, a zbog ugovora sa sponzorima, klubu je pripalo do 8.000.000 evra od pomenute brojke.

Podsetimo, radi se o samo 24 časa.

Naravno, teško je poverovati da će prodaja dresova sa prezimenom "Vlahović" ići dobro koliko i onih na kojima je pisalo "Ronaldo", međutim činjenica je da je srpski fudbaler proteklog perioda postao velika zvezda svetskog fudbala, a ukoliko započne boravak u Juventusu onako kako je okončao boravak u Fiorentini, mogao bi dodatno da utiče na rad klupskih prodavnica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track