Poznati laureati priznanja za Dan grada

Lokalne vesti - Petak 28.01.2022 - 11:38

Na 20. sednici Skupštine grada doneta je Odluka o dodeli javnih priznanja za 31. januar Dan grada, a tekst sa obrazloženjem pročitao je Miroslav Nešić, predsednik Komisije za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Specijalno javno priznanje ,,31. januar",  pripalo je profesoru doktoru Branislavu Tiodoroviću, epidemiologu u penziji i članu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za kontrolu i suzbijanje epidemije Kovid 19.

Među laureatima najvišeg gradskog priznanja su Služba za pneumoftizilogiju, zatim Služba za infektivne bolesti i Služba za anesteziologiju sa reanimatologijom Opšte bolnice Zdravstvenog centra Vranje.


U kategoriji fizičkih lica dobitnici su Branka Marković, profesorka srpskog jezika i književnosti, Dragan Mininčić Ciga, izdavač i bibliofil, i Slobodan Jovanović, vokalno-instrumentalni umetnik.

Dobitnicima će priznanja biti uručena na svečanoj akademiji, koja će povodom  Dana grada biti održana 31. januara u 13 sati, u Pozorištu ,,Bora Stanković".

Na današnjoj sednici Skupštine grada prihvaćen je Predlog Odluke o izmeni i dopune Odluke o javnim parkiralištima.


Usvojeno je i rešenje o prestanku funkcije direktora Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima u svojini grada Vranja ,,Sportski objekti" Bobanu Mladenoviću, koji je imenovan za vršioca dužnosti.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: