MALDINI PREDSTAVIO MARKA LAZETIĆA: Prvi Srbin na SAN SIRU, ogromna čast za momka i CRVENU ZVEZDU! Krenuo DEJOVIM stopama!
Foto: Printskrin/Tviter

ušao na velika vrata

MALDINI PREDSTAVIO MARKA LAZETIĆA: Prvi Srbin na SAN SIRU, ogromna čast za momka i CRVENU ZVEZDU! Krenuo DEJOVIM stopama!

Fudbal -

Mladi napadač od sutra na treninzima prvog tima u čuvenom Milanelu

Marko Lazetić je od danas i zvanično fudbaler Milana! Mladi srpski fudbaler predstavljen je danas na San Siru od strane direktora i legende kluba Paola Maldinija.

Marko Lazetić
foto: Printskrin/Tviter

Marko Lazetić stigao je u utorak u Milano, prošao detaljne lekarske preglede, posetio trofejni muzej na stadionu kao i čuveni trening centar Milanelo. Danas je potpisao ugovor do juna 2026. godine. Zadužio je dres sa brojem 22, kako je Kurir juče i najavio, a već sutra staviće se na raspolaganje treneru Stefanu Pioliju i trenirati sa ostalim prvotimcima.

Marko Lazetić
foto: Printskrin/Tviter

Zvezdan Terzić je u subotu Kuriru dao ekskluzivnu informaciju, da je Marko Lazetić igrač Milana i da je klub iz Ljutice Bogdana od prodaje mladog igrača zaradio 5.500.000 evra.

U Milanu su ubeđeni da su doveli izuzetnog fudbalera. To potvrđuje i odluka trenera Stefana Piolija i sportskog menadžmenta na čelu sa Paolom Maldinijem da odbiju ponudu Sampdorije o pozajmici do kraja sezone. Klub iz Đenove garantovao je minute mladom Lazetiću, ali su na San Siru odlučili da je za njega korisnije da bude treći napadač u Milanu, te da uči od Zlatana Ibrahimovića i Olivijea Žirua.

Marko Lazetić
foto: Printskrin/Tviter

Marko Lazetić je prvi Srbin u dresu Milana u višegodišnjoj istoriji tog kluba, ako se ne računa Bojan Krkić, koji ima srpsko poreklo, ali se uvek izjašnjavao kao Španac. Ujedno, Crvena zvezda je prvi put posle više 30 godina uspešno poslovala sa Milanom. Poslednji as crveno-belih koji je zadužio opremu Milana bio je Dejan Savićević, daleke 1988. godine. Ako uradi i upola onoga što je čuveni Genije učinio u Milanu, mladi Marko Lazetić će napraviti uspešnu karijeru.

Dejan Savićević
foto: Profimedia

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track