ABORTUS UŽIVO NA AMERIČKOJ TV Zagovornica prava na pobačaj i bivša portparolka Sataninog hrama uzela pilulu tokom intervjua! VIDEO
Foto: Screenshot YT

šok u studiju

ABORTUS UŽIVO NA AMERIČKOJ TV Zagovornica prava na pobačaj i bivša portparolka Sataninog hrama uzela pilulu tokom intervjua! VIDEO

Planeta -

Američka aktvistkinja za abortus uzela je pilulu za abortus dok je davala intervju uživo, tvrdeći da će pilula „prekinuti trudnoću“ i da je „neverovatno bezbedna“.

U segmentu uživo na televiziji Foks 2 Detroit, voditelj Čarli Lengton je intervjuisao zagovornicu prava na abortus Džeks Blekmor. U intervjuu, Blekmor i zagovornica prava na život Rebeka Kisling razgovarali su o ažuriranim smernicama američke Uprave za hranu i lekove (FDA) koje dozvoljavaju da se pilule za abortus prepisuju putem telezdravstva i šalju pacijentima poštom bez lične posete lekara.

Blekmor, koji je bivši portparol Satanističkog hrama, prema Vašington postu, hvalila se da su tablete za abortus koje se naručuju poštom „neverovatno bezbedne, bezbednije od vijagre ili tajlenola“. Ona je napomenula da su u medicinskoj praksi 22 godine.

„To je izuzetno lako i privatno i omogućava vam da zaista sami upravljate svojim abortusom“, rekao je Blekmor.

„Čarli, samo želim da brzo podelim sa tobom, kao, ovo je mifepriston. Ovo je prva od dve tablete koje biste uzeli da biste prekinuli trudnoću. To bi izazvalo abortus, upravo ova pilula, blokiranjem blokiranjem hormona [progesterona] koji bi omogućio da trudnoća raste“, nastavila je drhtavim glasom, dok je držala belu pilulu ispred kamere.

„Želim da vam pokažem koliko je lako i bezbedno tako što ću ga sama uzeti“, rekla je dok je otpijala gutljaj vode. Blekmor je tada progutao pilulu.

„Ti uzimaš – zar ne? Zar nisi? Nisi trudna, zar ne?" rekao je Langton, izgledajući šokirano.

„Rekao bih da će ovo prekinuti trudnoću“, odgovorila je Blekmor. "Ovo bi bio moj treći abortus."

„Vau, to se ne dešava često“, rekao je Langton.

Langton je zatim brzo pitao Kislingovu njenu reakciju na FDA koja dozvoljava tablete za abortus po narudžbini. Na njenoj veb stranici ona napominje da su je usvojili roditelji nakon što je njena majka zatrudnela posle silovanja.

„Imam mnogo prijatelja koji su abortirali putem pilule za abortus. Zaista, nema dostojanstva gubiti bebu vrišteći u kupatilu i prolaziti kroz kontrakcije i morati da vadite bebine delove sa poda u kupatilu“, rekao je Kisling.

„Pre svega, možete preokrenuti pilulu za abortus“, nastavila je. „Postoje mnoge žene koje na kraju požale nakon što su uzele prvu pilulu i mogu da prođu kroz poništavanje te pilule za abortus.

U postu na Fejsbuku koji je podeljen nakon intervjua, Kislingova je napomenula da se „bilo slomljena“ nakon što je bila svedok Blekmorovog abortusa i opisala to kao „da neko pritiska dugme za napad dronom na nevine žrtve“.

„Ispostavilo se da je 'Džeks' osnivač Satanskog hrama u Detroitu i izbačena je zato što je javno izjavio u dokumentarnom filmu 'Živeo, Satano' da će pogubiti predsednika Sjedinjenih Država," napisala je Kisling u svom postu. „Čarli me je nazvao posle programa i rekao da niko ne zna da će ona to da uradi, ceo njihov studio je u šoku.

U 2015, Vašington Post je detaljno opisao kako je Blekmorova „blogirala“ o abortusu koji je planirala da uradi na Dan zahvalnosti. Projekat je nazvala „Nemajka“.

Kurir.rs/townhall

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track