Tužilaštvo Crne Gore proverava navode o pripremi atentata na Vučića

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore obavešteno je o navodima da je grupa vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera pripremala atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i preduzima aktivnosti.
Tužilaštvo Crne Gore proverava navode o pripremi atentata na Vučića
Foto: 021.rs
To je potvrđeno portalu RTCG iz crnogorske policije.
"Povodom informacije iz medija da 'crnogorski državljani planiraju likvidaciju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića' a na koje se pozivate, obaveštavamo vas da Uprava policije Crne Gore ostvaruje saradnju sa nadležnim međunarodnim partnerima u ovom slučaju, te da je o navedenom upoznato i Specijalno državno tužilaštvo preko Specijalnog policijskog odeljenja koji u okviru svojih nadležnosti preduzimaju određene aktivnosti", naveli su iz Uprave policije za portal RTCG.
Pozivajući se na nezvanična saznanja, portal piše da je crnogorska policija dobila informacije od međunarodnih partnera o Zviceru i planovima da se ubije Vučić u isto vreme kada je ta informacija dostavljena srpskoj policiji.
 
Za Zvicerom je Crna Gora 21. maja 2021. godine raspisala međunarodnu poternicu zbog sumnje da je, sa još devet osoba, formirao kriminalnu organizaciju i izvršio teško ubistvo.
 
Zvicer se u medijima pominje kao jedan šefova "kavačkog klana", jednog od dva kotorska klana iz Crne Gore.
  • 22

    29.01.2022 23:19
    Vučić ima spisak svih klinaca iz osnovne škole koji su ga maltretirali (a sigurno su ga maltretirali jer jebote pogledajte ga, to je nus pojava hroničnih maltretmana i ponižavanja u mladosti) Ovaj je lik s kojim se nikako ne treba zajebavati jer je em moćan em sposoban da sjebe svakog ko mu je u životu zasmetao...
  • Brinem

    27.01.2022 09:08
    Nadam se da atentatori na Predsednika imaju neki posao sa strane, pošto se od ovog neće 'leba najesti, obzirom na efikasnost.
  • Bill

    27.01.2022 07:53
    Ja te pratim
    u ruci mi strela
    čas te vidim
    čas nestaneš
    senka ti je bela...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.