REZZIME DANA (sreda): Preston, Serkl i Gvineja rušili favorite i tikete

Vreme čitanja: 3min | sre. 26.01.22. | 23:38

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

EUPEN - STANDARD (tip 2, kvota 2,35) rezultat 0:2

Rivali su duel dočekali u rezultatskoj krizi i praktično sa imperativom pobede, međutim pritisak je veću inspiraciju probudio kod gostiju koji su mrežu protivnika načeli u poslednjem minutu prvog dela igre. Pogodak Emonda najavio je slavlje Standarda, a tačku na susret stavio je Dragus u 90. minutu.

VALUR - FILKIR (tip 1, kvota 1,17) rezultat 2:0

Valur je gostovanje Filkira dočekao kao apsolutni favorit, a tu ulogu opravdao je rutinskom pobedom. Sve dileme domaćin je otklonio već u prvom poluvremenu sa dva pogotka, a rezultat postavljen u 39. minutu ostao je na snazi do kraja utakmice.

LEČE - VIĆENCA (tip 1, kvota 1,55) rezultat 2:1

Domaćin je za deset minuta stekao dva gola prednosti što se ispostavilo kao nedostižan zaostatak za Vićencu. Pogocima u 28. i 38. minutu domaćin je najavio slavlje, a gol Međiorinija u 88. minutu samo je ublažio poraz gostiju.

RENDŽERS - LIVINGSTON (tip 1, kvota 1,32) rezultat 1:0

Iako se očekivala rutinska pobeda Rendžersa, Livingston je prilično skupo prodao kožu. Domaćin je otpor rivala slomio tek u 75. minutu, a strelac pobedonosnog gola bio je Arfild.

HARTS - SELTIK (tip 2, kvota 1,80) rezultat 1:2

Seltik je sa dva gola u prvom poluvremenu trasirao put do pobede, ali je gol Bojsa u 62. minutu vratio neizvesnost. Isti igrač mogao je da režira izjednačenje sa bele tačke, međutim bio je neprecizan te je ceo plen otišao gostima.

SPORTING - SANTA KLARA (tip 1, kvota 1,48) rezultat 2:1

Bolan poraz je Santa Klara nanela Sportingu u prvenstvu, prvi u sezoni, oborila ga sa prvog mesta. Dobili su Lavovi večeras šansu da se revanširaju momcima sa Azorskih ostrva i – uspeli su. Sporting je savladao Santa Klaru sa 2:1 u Liga kupu i sprečio je da se plasira u borbi za trofej. Umesto nje, zeleno-beli su prošli u finale, gde će se za pehar boriti sa Benfikom.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MALI - EKVATORIJALNA GVINEJA (tip 1, kvota 1,48) rezultat 0:0

Oba današnja susreta osmine finala rešena su tek nakon penala, a znatno veće iznenađenje predstavljala je činjenica da Mali nije uspeo da slomi otpor Ekvaorijalne Gvineje za 90 minuta. Uprkos inicijativi favorita mreže su ostale mirne tokom reularnog dela utakmice što je uticalo na mnoge tikete na kojima se našla jedinica uz ovaj par.

Opširnije OVDE.

VBA - PRESTON (tip 1, kvota 1,65) rezultat 0:2

Vest Brom je savladavši Piterboro nagovestio buđenje te se očekivalo da će sa tri boda protiv Prestona na svom terenu nastaviti pohod ka baražu za Premijer ligu. Ipak, gosti nisu imali iste planove i pogotkom Risa u 41. minutu nagovestili su iznenađenje. Vođstvo Prestona u 76. minutu udvostručio je Arčer i tako otklonio sve dileme.

Opširnije OVDE.

ANDERLEHT - SERKL BRIŽ (tip 1, kvota 1,80) rezultat 0:2

Uprkos seriji od tri pobede, Serkl Briž je gostovanje Anderlehtu dočekao kao autsajder. Ipak, odnos snaga potvrdio je da se gosti sa pravom nalaze u gornjem delu tabele, a posao protiv neugodnog rivala znatno im je olakšao Hoed crvenim kartonom u 25. minutu. Igrača više Serkl Briž je naplatio u 68. minutu kada je Matonado pronašao put do mreže domaćina, a tačku na utakmicu stavio je Kanute u 87. minutu.

Poširnije OVDE.

ANŽE - SENT ETJEN (tip 1, kvota 2,35) rezultat 0:1

Dva meseca bez pobede, čvrsto zakucan za dno tabele. Ali i Sent Etjen je uspeo da ubode zrno, da i njega malo sunce ogreje usred debelog bodovnog minusa.

Zeleno-beli su na gostovanju Anžeu došli do prvog trijumfa još od 21. novembra. Nije ni čudo što su ponosni vlasnici „fenjera“. Tačnije, došla im je pobeda kao poklon, jer je jedini gol na utakmici bio – autogol.

Opđirnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara