Paulinjo i Gonsalo Inasio (Sporting)
Paulinjo i Gonsalo Inasio (Sporting)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Lavovi zakazuju lisabonski derbi

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.01.22. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 26. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 21:00
WBA - Preston
ID: 6126399

Vest Bromvič Albion je protiv Piterbora prekinuo niz od četiri kola bez trijumfa (po dva remija i poraza), a kako Preston igra promenljivo ovde ćemo se usuditi da poklonimo poverenje domaćima. Njihovi poslednji susreti bili su tvrdi, pa ukoliko nećete keca odaberite 0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA - LIGA KUP | 20:45
Sporting - Santa Clara
ID: 6126133

Fudbalere Sportinga uskoro očekuju dva mnogo teža rivala i znatno važnije utakmice - okršaj sa Portom u prvenstvu (u kojem zaostaju šest bodova) i dvomeč sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona. To ne znači da će Lavovi prepustiti finale LK Santa Klari. Naprotiv, kec je realan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 19:00
Angers - Saint-Etienne
ID: 6126270

Rivali su oslabljeni zbog Kupa afričkih nacija, ali to nije smetalo Anžeu da godinu započne remijem sa Lorijanom i pobedom nad Troaom. Sent Etjen je nastavio da niže poraze i čini se da mu nema spasa. Kec je vredan rizika, bez obzira na tradiciju, koja je naklonjena gostima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
ITALIJA 3 A | 16:00
Sudtirol - Triestina
ID: 6128298

Domaći vode na tabeli Serije C, grupa A, još nemaju prvenstveni poraz i sigurni smo da ga neće doživeti ni danas. Međutim, nismo uvereni ni da će trijumfovati, pošto je protivnik u veoma dobroj formi, a na gostovanjima je vezao četiri pobede. Možda je bolje da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 21:00
Anderlecht - Cercle Brugge
ID: 6126227

Malo je prvoligaša koji su u minula dva meseca osvojili više bodova od Serklovaca, što je zasluga novog trenera, Austrijanca Dominika Talhamera. Zbog toga ih Anderleht sigurno neće uzeti zdravo za gotovo. Ako zazirete od keca, koji je naš izbor, potražite kombinaciju 1X&GG.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 20:45
Hearts - Celtic
ID: 6126234

Seltik zaostaje četiri boda za prvoplasiranim Rendžersom i jasno je da ga svaka utakmica u kojoj ne trijumfuje dodatno udaljava od titule. Na ovom gostovanju Keltima neće biti lako jer je Harts u odličnoj formi, međutim, verujemo da će zabeležiti treću vezanu pobedu nad Srcima.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
AFRIČKI KUP NACIJA | 17:00
Ivory Coast - Egypt
ID: 6126288

Možda Egipat ima najveću zvezdu na ovom takmičenju - naravno, mislimo na napadača Livepula Mohameda Salaha - ali nam Obala Slonovače deluje kao kvalitetnija ekipa. Uostalom, partije koje su i jedni i drugi prikazali u prvom delu govore u korist keca, ali očekujte malo golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Vredi probati
AFRIČKI KUP NACIJA | 20:00
Mali - Equatorial Guinea
ID: 6126274

Savladavši ga sa 1:0, Gvinejci su direktno “kumovali” eliminaciji branioca titule Alžira i to je dovoljan razlog za selekciju Malija da ne potceni protivnika sa kojim u dosadašnjim odmeravanjima snaga ima maksimalan učinak, i to bez primljenog gola. Biramo keca, pa i SP 1.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (2.45)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara