+19.063; ne razmišljaju o popuštanju; Danska ukida sve mere

U poslednja 24 sata u Srbiji je registrovan 19.901 slučaj zaraze koronavirusom od testirana 39.282 uzorka. Od posledica zaraze preminule su još 34 osobe.

Izvor: B92

Sreda, 26.01.2022.

08:10

+19.063; ne razmišljaju o popuštanju; Danska ukida sve mere
Foto: Profimedia

Doktorka Snežana Rsovac, pulmolog iz Dečije klinike u Tiršovoj, rekla je za RTS da se omikron brzo širi, ali daje sliku umereno blagu, retko kada tešku kod dece i prolazi za pet do sedam dana.

Srbija je jedna od 22 zemlje koje učestvuju u studiji koja bi, između ostalog, trebalo da odgovori na pitanje koliko su vakcine efikasne.

Predsednica Stručnog komiteta za imunizaciju prof. dr Ljiljana Marković Denić kaže da proveravaju ne samo antitela, već i ćelijski imunitet kod vakcinisanih pacijenata.

Sve najnovije informacije u vezi sa korona virusom pratite uživo na portalu B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: