Aleksandar Stanojević (Foto: Starsport)
Aleksandar Stanojević (Foto: Starsport)

Stanojević: Mladi igrali dobro, ali moraju da daju golove, imamo problem sa Obradovićem

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.01.22. | 17:38

Trener Partizana izneo utiske posle premijere na pripremama u Beleku i pobede nad makedonskim Tikvešom

Položili su fudbaleri Partizana prvi test na pripremama uspešno. Savladali su na premijernom pripremnom meču u Beleku ekipu Tikveša golovima Rikarda Gomeša i Miloša Jojića (2:1). Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je istakao da je bilo grešaka, ali i da je realizacija morala da bude bolja. Ipak, kako ističe, takve stvari se mogu tolerisati na pripremama.

Izabrane vesti

"Imali smo određene šanse koje nismo koristili, previše smo grešili u pasu, što je u redu za ovaj period. Prva utakmica je bila korektna", rekao je Stanojević.

Crno-beli su igrali u formaciji 3-5-2, sa Filipom Holenderom po levom boku, jer Ivan Obradović ima problema sa povredom.

"Igrao je na toj poziciji, to mu je već poznato. Imamo problema sa Obradovićem - povredio se, tako da nemamo adekvatna rešenja po toj strani. U svakom slučaju, probali smo neke stvari, probaćemo neke druge, za to i služe ove utakmice".

Milan Lukač je branio svih 90 minuta, iako je ostatak tima potpuno promenjen na poluvremenu.

"Nije imao posla, ali delovao je sigurno. Dobro radi, dobro se i oseća. Na njega možemo da se oslonimo".

Od mladih igrača se posebno istakao Samed Baždar. Ulazio je u šanse, čak ih i sam stvarao, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

"Dobri su bili, ali moraju gol da postignu - Ovo je seniorski fudbal. Igrali su dobro, u nekim trenucima bili konkretni, ali nije gol došao - u ovakvim utakmicama moraju da daju golove", jasan je Stanojević.

U timu nije bilo Bojana Ostojića, Lazara Markovića, Marka Milovanovića, Marka Živkovića i pomenutog Obradovića.

"Sem Obradovića, ostali su spremni. Sa Markovićem nismo hteli da rizikujemo. On trenira normalno i pitanje je dana kada će ući u utakmicu", zaključio je trener Partizana.


tagovi

FK PartizanAleksandar StanojevićIvan ObradovićSamed Baždar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara